|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  12.01.2005, 20:52 | #11 | 
| Godfather |   

Za ritmove sam ti ostavio na pp. Uputstvo zipuj pa ga uploaduj na up-down centar. Ja cu dalje odraditi posao.... 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  12.01.2005, 22:10 | #12 | 
| Odomaćeni član |   

Mislio sam i to da uradim.Ali kad odem na download/upload,i kliknem na prijava,i unesem user i pass kaze da je nevazece.Ovo pisem sa sestrinog kompjutera.Znaci nije do kompa.Uopste ne znam sta da radim.
		 | 
|   |   | 
|  13.01.2005, 12:45 | #13 | 
| Odomaćeni član |   

UPLOADOVANO UPUTSTVO ZA MIDI TO STYLE (U PROGRAMU STYLE WORKS).
		 | 
|   |   | 
|  13.01.2005, 20:17 | #14 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Vidio sam slike i sve je jasno, ali ja kad ubacim midi u program i onda kliknem na desni 'disk' gdje pise Save Korg i 30 style on ga zapamti. Onda prebacim daj ritam preko diska u klavijaturu i svira neki skroz drugi ritam neki walzer. I kad load-am style uopste me ne pita gdje hocu da zadrzim taj style (pod kojim brojem) nego samo kaze load set? Probao sam da napravim ritam od pjesme crno i zlatno od seke aleksic al eto ne ide. Mozel mi neko taj style poslati na adresu frajer01@hotmail.com i reci sta ja radim pogresno. Hvala! | 
|   | 
|  13.01.2005, 21:00 | #15 | 
| Odomaćeni član |   

Moguce da je to zato sto je program trial verzija,pa nema mogucnost da zapamti uradjeni syle.On po deafoltu ima u memoriji cim pokrenes program taj ritam (taj valcer ili sta je vec).Napravicu ti ja style od crno i zlatno,ali tek sutra ili prekosutra,pa cu ti poslati na mail.Pokusacu da stignem za sutra ali nista ti ne obecavam.Kontaktiraj administratora da ti da sifru da skines full verziju style worksa.
		 | 
|   |   | 
|  14.01.2005, 02:26 | #17 | 
| Godfather |   

Poshto je ovo malo veliko sredicu pa cu obde promeniti. Tema ce inache biti prebachena pod temom Style Works poshto kako se meni chini tamo i pripada... 
|   |   | 
|  14.01.2005, 17:13 | #18 | 
| Odomaćeni član |   

Comi,poslao sam ti ritam na mail.
		 | 
|   |   | 
|  17.01.2005, 00:27 | #19 | 
| Godfather |   
|   |   | 
|  20.01.2005, 13:48 | #20 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

EVO SKINUO SAM STYLE WORKS OVAJ NOVI I NEZNAM NISTA O TOME ! MOZE LI KO DA MI TO OBJASNI!!! UNAPRIJED HVALA!! MOJA E-MAIL ADRESA JE          straus@cg.yu      POZDRAV!!!
		 | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| midiritam | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |