|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Posto mi je komsija prije 20 godina kupio harmoniku La Melodiosa za 3000 njemackih maraka to je bila atrakcija od harmonike i i nteresuje me da li neko posjeduje tu harmoniku i kakva je ona po strukturi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Koja La Melodiosa?
Ima razlicitih modela. 3 glasna? 4 glasna? sa kabinom ili bez kabine? Mozes li malo blize pojasniti o kojem modelu je rijec, ili ako imas kakvu sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne mogu tacno da se sjetim koji je model harmonike bio, ali cini mi se da je imala 2 kabine, a nikada poslije toga nisam ni kod koga vidio da svira na toj marki harmonike, a znam da sam se odusevio kad sam je probao, ponavljam da je to bilo prije 20 godina, a sad na internetu vidim da je prizvedena u Kastelfidardu sto znaci da je sigurno jedna od boljih marki harmonika. Imam neke slike te marke harmonike ali mislim da nema pravo postavljati slike na forumu jer sam pocetnik, valjda je to u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
EVO JEDAN LINK !
http://www.youtube.com/watch?v=e72SN...eature=related |
![]() |
![]() |