|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  04.08.2007, 14:35 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |  Hitno trebam ovaj mp3... 

Trebam hitno pjesmu _(Proveo sam zivot u tuđini)... Gledao sam na netu nigdje nema te pjesme,neka stara pjesma u Estamu a neznam ni tko ju pjeva... Ako netko zna koja je to pjesma neka pomogne... Hvala unaprijed!! | 
|   |   | 
|  05.08.2007, 14:10 | #2 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 06.02.2006 Mjesto: Hollanija-Rotterdam 
				 Downloads: 568 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50 Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori  |   

Prijatelju prekopao sam sav net i svoju arhivu ali te pjesme nema. Imas li jos nekih rijeci iz teksta? Pjesme svirane u dvojci su opasne stvari samo hardcore harmonikasi u tome uzivaju i moje misljenje niko ih nezna odsvirati kao Romi (cast izuzetcima). Evo upravo slusam orginal od Mitra Mirica Kaznio me zivot majko a uglavi mi jos uvijek verzija sto sam slusao kad sam bio na godisnjem odmoru u svojoj Bosni kako su to Romi uzivo odsirali, jeza ta hvata. Javi ako se jos neceg sjetis. | 
|   |   | 
|  07.08.2007, 23:20 | #3 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |   

Ide nekako-Proveo sam život u tuđini...to je sve što znam.. Ja stalno rujem po netu pa nemogu naći pa zar je to moguće hehe!!   | 
|   |   | 
|  08.08.2007, 02:22 | #4 | 
| Drugar foruma |   

hmm. ko ce ga znat kad ih ima milion sa takvim rijecima. Da nije 'u svijetu sam zivot ostavio' ? Himna hehe.. 
				__________________ PA1x Monster | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| hitno, mp3, ovaj, trebam | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |