|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... | 
|  | 
 | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  21.02.2010, 14:23 | #1 | 
| Moderator |  Skoricnik - Demo snimci 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 15:30 | #2 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 23.01.2009 Mjesto: Prijedor Godina: 57 
				 Downloads: 883 Uploads: 28 Rekao HVALA: 37 

Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova

Instrumenti: klavijature i gitara Interesi: Ribolov  |   

Lijepo sređena klavijatura,samo ti je begini malo prenabudžen za ove stare hitove,ili ja nisam ˝modernih muzičkih shvatanja˝.Malo je pretrpano tarabukama i bravurama na bas gitari,a za ove pjesme ide jednostavan begini.Nadam se da ćeš moja opažanja shvatiti kao savjet iskusnijeg kolege,nikako kao kritiku.Pozdrav i sve najbolje!
		 | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 16:04 | #3 | 
| Drugar foruma |   

Svirka ti je super a makso68 je u pravu sto se tice ritma. Mlad si i sa 16 godina volis "nabudzene" ritmove i u pesmama gde to i "nije" bas dobro. Zamisli da sviras proslavu 30 godina mature   , sa ovim introm na pocetku bi izazvao veci broj srcanih tegoba kod vecine.   Salim se naravno. Pozdrav i sve najbolje!!! 
				__________________ ...i pijan i trezan za tebe sam vezan... | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 16:08 | #4 | 
| KRVAVI |   

Bas je prejak,smanji ga malo,a i dobos mi je malo cudan,tanak je jako.

__________________ don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 18:40 | #5 | 
| Moderator |   

Hvala na kritikama kolege   Imam ja i mirniji begin, bas za starije stvari kao sto kaze kolega @makso68. Ovaj begin je pretezno radjen za modernije stvari, a ova dva forspila sam odsvirao u istom jer mi je jednostavno stao mozak  Desava se, al' sta ces. Pozdrav! 
|   |   | 
|  21.02.2010, 19:51 | #6 | 
| White Noise Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Skopje, Makedonija Godina: 34 
				 Downloads: 1324 Uploads: 32 Rekao HVALA: 15 

Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova

Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...  |   

Odlicno Skoricu. Ritam gitara ti rastura. Mozda je begin moderni al meni se svidja bas takav. Odlicno si odsvirao jedino sto nemas stringsove ili pa mozda ima al su pretihi i ne cuju se. Ne bi bilo lose da ih malo pojacas. pozz | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 20:11 | #7 | 
| Veliki prijatelj foruma Registrovan/a dana: 05.03.2009 Mjesto: BEC, Kucevo Godina: 52 
				 Downloads: 230 Uploads: 24 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova

Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010 Interesi: muzika, pc-igrice  |   

i meni se svidja, i to mnogo   slazem se sa maksom - treba samo da se pripazi za koju pesmu koristiti ovaj begin al nikako nije za bacanje! bravo skoricnik   
				__________________   | 
|   |   | 
|  21.02.2010, 21:36 | #8 | 
| Moderator |   

Hvala kolege    Uskoro cu da snimim i Rumbu u takvom izdanju, verujem da ce na nju biti dosta komentara  Pozdrav 
|   |   | 
|  21.02.2010, 22:22 | #9 | 
| Moderator |   

Evo, kao sto sam i obecao, samo vise snimaka  7/8 9/8 Sirtaki Rumba Pozdrav svima! 
|   |   | 
|  21.02.2010, 22:22 | #10 | 
| Moderator |   

Sa Sa Oriental PS. Nije htelo da mi prihvati u prvom postu vise snimaka, kaze da sam premasio 5 smajlija, to je verovatno zbog EMBED koda, pa zato sam podelio u 2 posta. 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: |  Ledeni (06.02.2013) | 
|  | 
 | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |