|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Da li je neko radi sa ovim kutijama? Koji mikser je najbolji u kombinaciji sa njima? Sta su im mane, prednosti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja radim na JBL eon aktivne sa vuferima,ko voli hi fi idealne mada vuferi muljaju malo,ali imaju topao zvuk,i prijatne su za rad,a mikseta je stvar izbora,mada mi na njima soundcraft najbolje davao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
ja takodje koristim JBL 15" aktivne i po meni su kutije mrak cist,topao zvuk....s obzirom da je 15-ka ne bjezi joj puno peavey BMX 12 " po ljepoti zvuka....onda mogu da zamislim JBL-ovu 12 -ku
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@doktor87
....Da li je neko radi sa ovim kutijama? Koji mikser je najbolji u kombinaciji sa njima? Sta su im mane, prednosti? Koji model doktore? Aktivni,pasivni,portable,line array,concert sound???? Budi malo konkretniji ![]() Pozz
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
kosto je kolega rekao navedi nesto od njih. aktivne ,pasvine ....
imas dosta serija , na njihovoj stranici imaš dosta evo neke od njih . portable sistemi. 1) jrx 100 pasivni sistemi i jrx 118 sp aktivan woofer 2) prx 500 aktivni sistemi 3) mrx 500 pasivni sistemi 4) srx 700 pasivni sistemi 5) vrx 900 aktivni sistemi 6) eon g2 aktivni i pasivni(eon 1500) 7) eon next generation aktivni i pasivni (eon 305) tour sistemi 1)vertec aktivni i pasivni 2)vrx aktivni i pasivni 3)vp aktivni. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja vec duzze vreme radim sa PowerMate 600 i JBL JRX 100... Drvene kutije, teshke kao olovo, zvuk extra na blizinu, bacaju katastrofa... A, jaja mi otpadoshe od tegljenja istih...
![]() |
Favoriti |
|
|