|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Molim sve clanove koji koriste roland g 1000 da se jave ovdje u ovaj podforum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U pitanju su one terce (arman 2) e sad sta hocu da kazem sa tim?
Terce su netacne ali se uz 2-3 steke cigara ,uz 56 litara kafe i 96 gajbi pive 8O sto je u mom slucaju PREMINGER PIVO.Daju ispeglati .E sad ja sam vec par ispravio pa cu pokusati da par demo snimaka stavim ovdje u forum ,da vidite kako bi to od prilike zvucalo na g1000 mozda bi te terce mogle raditi i na em 2000 (neznam).Pa molim sve zainteresovane clanove da se jave da to bude malo lakse i da ide brze,i kvalitetnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
EVO PAR DEMO SNIMAKA
demo 1. http://www.gwebspace.de/elvir/demoyu...demoterci2.WMA demo 2. http://www.gwebspace.de/elvir/demoyu...demo-terci.WMA demo 3.http://www.gwebspace.de/elvir/demoyu...isampanjac.WMA AKO HOCETE DA POSLUSATE DEMO ONDA SAMO KLIKNITE NA LINKOVE ;AKO HOCETE DA SPREMITE NA KOMP ,ONDA KLIK DESNIM MISOM I ONDA AKO VAM JE ENGLESKA VERZIJA WINDOWSA SAVE TARGET AS A AKO JE NJEMACKA ZIEL SPEICHERN UNTER POZDRAV SVIM CLANOVIMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Downloads: 280
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav,
Elvire kad si vec spomenuo terce na Roland EM2000 zar ih on ima?Ja imam EM2000 ali nemam tercu tako da moram da je sviram malo je teze ali sta cu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Downloads: 376
![]() |
![]()
Pozdrav momci,
Ja se jos trudim da nadjem dobar set boja za EM2000, skoro sam uzeo sint i ovo sto sam do sad nasao nije bas nesto extra. Elvire mozes mi poslat ovu rumbu iz snimka sto si stavio, i ako imas neki set boja. Hvala unaprijed. frajer01@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
cuj terce su u UPS formatu i ukoliko ja znam da da to i em2000 cita isto kao g1000 a em 2000 isto ima i uper 3 sto g800 nema ,po mom misljenju trebale bi raditi i na em 2000.
Kao sto sam reko dr speedu terce nisu zavrsene i jos nezvuce kako treba i posto ja nemam toliko vremena da sve to zavrsim ja cu staviti ovdje terce pa ko je zainteresovan neka se ukljuci u ovaj projekat i pomogne svak po malo i onda je to lakse.Kad se svira na bjelima sve je ok ali neke crne su rastimane i brljaju i to se moze podesiti uz dosta potrebnog vremena i zivaca . Sto se tice ove rumbe pravio je dr speed i imate na downloadu u sekciji superritmovi roland pise drspeed |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam negde oko 10-ak setova za EM 2000 sa kvazi tercama i to zvuci uzasno.Kada bude proradio Upload stavicu pa ko ima vremena neka uradi sta moze, a naravno stavi cu i one prave!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.06.2007
Downloads: 312
![]() |
![]()
Ako nekome trebaju terce za g 1000.neka mi se javi imam neke uradjene.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Dal to može ić i na G800?
|
![]() |
![]() |