|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2009
Downloads: 235
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pozz muzicari!
hteo bih da kupim neku klavijaturu,ali se ne razumem bas najbolje... gledao sam yamahu psr e-403 ili e-413.......moze li mi neko reci nesto vise o tim klavijaturama. da li su aranrerske,mogu li da se skidaju ritmovi sa neta,da li moze da se poveze sa kompom,da li su dobre za narodnu muziku(da dobro skidaju zvuke harmonike ![]() pozz!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cvija za ovaj koristan post: |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ovo uzmi jedino ako si pocetnik ...pozz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sto kaze robot,to je super klavijatura za pocetnika,za kucu..slicne su,razlika je misim sto u e413 mozes da ubacis i par ritmova,posto ima nesto malo memorije,a od harmonika na njoj nema leba da nesto napravis,jedino da je sa midi-usb kablom povezes sa kompom i spojis sa nekim sempler programom, V-samplerom,kontaktom...pa da vuces semplove sa kompa..takodje mozes da je povezes sa one man bandom pa da vuces ritmove sa kompa...sve u svemu super klavijatura za pocetnika,za vezbu i za te pare,neznam kolko je tu ovde je oko 200 dolara a za te novce tesko da ces naci nesto bolje bilo od yamahe,korga il rolanda..pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio mladenkom za ovaj koristan post: | cvija (27.05.2009) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Aha znaci povezem sa kompijuterom i pravim boje na vsampler a ritmove mogu da skidam sa one man band.......ja imam neke yamaha ritmove u one man bend sto sam skidao sa neta, dali mogu njih da ubacujem u klav???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
u e413 moze par da se ubaci,posto ima nesto mizerno memorije,a za e403 nisam siguran..
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
druze jos samo jedno pitanje
sta mislis o klavijaturi korg is50 nasao sam polovnu za 400eu da li je dobra za zivu svirku? da li se spaja sa kompom dali mogu da se ubace ritmovi i boje itd....... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|