|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Za muzicare sa duzim iskustvom:koji je bio vas prvi instrument,kako ste ga nabavili i sta mislite sad o njemu s obzirom na napredak tehnologije i poredjenje sa vasim sadasnjim instrumentom?
Dodato: Evo ja cu prvi.Moja prva klavijatura bila je Kawai PK-50,imala je male dirke,fabricke boje koje lice kao da sviraju dva poker aparata ali ja za mene tad bila mrak,bio sam prezadovoljan!I jos kad sam sa njim nabavio i neki Casio koji je bio preteca aranzera,to je bila radost!!!A sto se tice poredjenja sa danasnjim instumentom.....no comment! Promijenjeno od gagy (01.05.2009 u 23:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hehe dobra tema, nostalgicna! E moja prva kljava je bio Roland JUNO 106 u to vrijeme bio mocan instrument imao extra portamento, e onda usljedi kratka pauza i 9o ili 91 kupim Roland E-70 u to vrijeme zadnji krik mode platim ga 3900 DM u Banj Luci kod Mise i onda negdje 97 njega zamjenim mozete mislit "jedan za jedan" za DX 11 koja je tad vrijedila oko 700 DM, e od tad sam se namjenjo svasta svake godine nesto drugo i na kraju PA-50 i meni sluzi sta cu!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Prvu harmoniku sam dobio u petoj godini i to je bila najmanja ali PRAVA dugmetara na svetu.Posle sam tek saznao da je kostala pravo bogatstvo jer je covek to pravio specijalno za mene.Italijanski delovi,sve full.Posle sam negde u devetoj godini dobio Paolo Soprani,96 basova,koja mi je ostala u najlepsem secanju i sad bi mnogo voleo da imam takvu harmoniku ali nazalost izgubio joj se svaki trag(a prevrnuo sam pola Beograda da je nadjem).Ovo sve posle je klasika,Dallape,Guerrini,Rolandi,Korgovi,Yamahe i sl.Sto se tice kvaliteta ove dve harmonike to je vrh,kraj sveta a prva klavijatura mi je bila Yamaha SHS-200(ono njesra kao gitara)i imala je ping-pong farbe da se covek upisa od smeha.Ali u to vreme je to bila atrakcija.Napravio sam kabal od 10m i selotejpom ga ulepio sa strujnim kablicem od adaptera koji sam takodje produzio na 10m,i sa tim sam trcao po sali(tad sam bio u narko-alkoholnoj fazi),bljak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@alen 248
Hm,Roland Juno 106,imao sam ga i ja,cista analogija,nema sranja semplova,oper.sistema,nema cak ni displeja.Samo upalis i sviras. ![]() Dodato: Ustvari,mislim da je imao numericki displej! Promijenjeno od gagy (02.05.2009 u 11:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Jeste imao je onaj numericki displej sa dvije cifre!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam imao First austria jedan "aranzer"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
wooooow dobra tema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
Ja sam sa 10 godina dobio nekakvu jamahicu, više se i ne sječam kakva je bila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Harmonika rojal standard mislim da se tako zvase...koja je ispuhivala na sve strane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13