|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima, da kazem samo na pocetku da sam trazio po forumu i nisam nista konkretno uspio naci, da ne bi bilo banana.....
![]() ![]() A problem je ovo, koristim na pa80 terce midi in-out i kada spojim klavijaturu na miksetu pocnu felsati, znaci sve se rasteluju... A dok sam kuci i sviram na zvucnike od sinta sve stima. Inace sviram na sve cetiri izlaza, a kad smo jednom gostovali na jednom radiju spojim sve podijelim izlaze, terce pocnu da felsaju a lik mi tamo u studiju veli da mi se na jednom kanalu dupla nesto a meni je na tom kanalu samo jedna stvar npr. bas. Jel bi znao neko sta bi mogao biti problem, zbog cega se desava to? ![]() pozdrav
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ako sam razumio koristiš kabal na midi in i out za terce, jel?
Ako je tako pregledaj taj midi kabal, meni se znalo to dešavati na pa 80 od motanja i toga dodje do prekida i terce su mi bile raštimane! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Da, midi kabal pa u in i out na sintu.... Hvala na odgovoru, al mislim da nije to jer ne sjecam se da me je zezalo kad nisam spojen na razglas... A kad se spojim rastimano se cuju i u kutijama i na njegovim zvucnicima
![]() A jel mogu kako da provjerim ovo s kablom da ne kupujem bezveze novi... pozdrav
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ma uzmeš za 20-30ak kn, isprobaš pa i ako ne bude ostaviš si za nekad poslije, kablova nikad dosta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav svima.... Evo da ne otvaram novu temu... a problem jos postoji. Jucer sam opet isao probati ovaj set sa tercama i midi kablom i radi sve normalno sve dok nisam gledajuci podesenja naisao da je upper 3 na output2, i kada stavim na left/right terce se rasteluju kao prije na razglasu... E sad jeli mozda razlog tome sto mi na razglas ide pratnja na output 2, pa zbog toga dolazi do ´felsanja´. Jel se nekome ovo ili nesto slicno desavalo i jel zna ko kako da pokusam rijesiti problem... Jer od svih nacina pravljenja terci ove sa midi kablom su mi najvjernije, pogotovo u durskim skalama
pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio dux za ovaj koristan post: |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
samo da znas da ako pravis terce s midi in/outom sprzis neke midi kanale u klavijaturi
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|