|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Jel ima ko iskustva sa pa800 - Kineske proizvodnje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]() ![]() Ja nit' sam cuo za to nit' video... Dodato: A, nit' audio vala... ![]() ![]()
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (25.02.2009 u 08:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Nikad čuo nit vidio! A vrag će ih znati! Možda im je jeftinije da ga rade u Kini!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Da ti neko nije podvalip PA 500?On je Made in China.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ne radi se za pa500 nego za pa 800 - nasao sam neku fabriku koja proizvodi pa800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Jel si mislio na ovako nesto
![]() ************** - Pravilnik - točka 16. Promijenjeno od kreso (26.02.2009 u 15:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Stvarno čovjek ima pravo! Pa800 Kinezac! Svašta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 22.02.2009
Mjesto: wels
Downloads: 108
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
Instrumenti: yamaha psr s900
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Neznam dali mislis na mjesto proizvodnje Korga pa800 ili na import robe iz Kine .
Naime Korgovo glavno skladiste za Evropu je koliko znam u Italiji ali nailazio sam vec na ponude preko nekih platformi gdje se nude instrumenti razlicitih marki sa naslovom ,,importware aus China,, Znaci narucujes direktno bez ,,druge i trece ruke,, Puno su jeftiniji ali je rizicno jer prvo nemas garnciju posto ne ide preko glavnog importera a druga stvar je da sa naponom napajanja nisu svugde iste norme. Na primer,instrumente koje kupujes u Americi ,Kanadi Australiji itd mozes naci jeftinije nego kod nas ali moras imati i odgovarajuci pretvarac napona.Ne vjerujem da se isplati experimentisati posto se ne radi bas o maloj svoti novca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Sto se tice pa800 kinseka varijanta, pa mnoge stvari se proizvode u kini, od raznih elektronskih delova do sklapanja proizvoda i kinsekih vernih kopija, sto se meg licnog misljenja tice, kinezi mogu da proizvedu kakvu hoces kopiju po izgledu, ali po kvalitetu nema teorije, jedino mogu da neke delove elektronike rade za korg-a ne samo za njih nego u globalnom smislu, jer su jeftina radna snaga i imaju 1,2 i 3 klasu robe. Naime ima dosta proizvoda gde je jeftinije da se napise made in china ili PRC kako je na novijim proizvodima al na koju foru. Cist primer je pa500 gde kazete da je kina, recimo talijani odrade sminku, dizajn...i biraju traziste obicno je to taiwan koji radi elektroniku tamo odrade mainboard, u kini odrade napajanja i kucista, neznam u maleziji rade dirke i ta cuda i to se sve kao polu proizvod uveze u kinu i tamo se sklopi i zalepi made in china jer je njima u racunici to jeftinije, jednostavno su to velike kompanije koje imaju racuna da otvaraju trzista po aziji i tamo se igraju kako oni hoce, sto se mene licno tice bitan je kvalitet a sad jel prozvedeno u kini, japanu, maleziji....nije bitno. Kinezi mogu da naprave korg koji hocete al dal ce mu napraviti ROM memoriju i os kao sto to radi KORG kompanija. Isti slucaj je bio sa rumunskim pa50, radili su uvoz komponenti na to nemaju carinu a u rumuniji im je bilo jeftinije da je sastave a sa nasom drzavom su imali manje carinske stope, pa su ih tu sklapali zbog jeftinije cene i brze distribucije po srbiji, bh... al vidim jos se niko nije zalio na rumunski pa50 i kineski pa500
![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ma mislim da je stvar u ovome kineskom pa800,
za brzinu tempa ima onu kinesku zbrajaljku, sa kuglicama, a umjesto HD-a ima posudu od 5 kila punu riže ![]() Šala mala, ne ljutite se ![]() ![]() Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|