|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Da li je neko od moderatora razmisljao o tome da se napravi pretrazivac foruma posto ja nisam primetio da postoji. Znam da to nije bas lako ali eto posto je ovo rubrika za komentare i pitanja ...
POZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
stvarno bi bio red vise mi dojadilo kada mi nesto treba da klikcem na ono search
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Daki, momche, o chemu ti prichash?
![]() http://www.yu-midi.com/forum/search.php Mozda je probem shto pishe na nemachkom Suche... Ali, ce prevedemo i to... ![]()
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Sorry ne znam nemacki, ja do sada nisam primetio da postoji nista lose nisam mislio OK?
Dodato: barem sam vas malo nasmejao hehehe ako nista drugo Promijenjeno od Dacky1984 (11.02.2009 u 01:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma opusteno care nije nista za zlo bas tako samo sam se nasmejao ali nisam mogao odoleti da ne napisem...
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Ma, samo otpushteno...
![]()
![]() |
Favoriti |
|