|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
da li neko zna kakv je ovaj model? izuzetno je jeftin, pa mi to izgleda nekako sumnjivo... da li se neko mozda susretao sa ovim modelom? hvala unaprijed i pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Model jeste jeftin,
ali Audio-Tehnica ima dosta dobre i cijenom povoljne mikrofone. Ovo je dinamički, naglavni mikrofon sa rasponom od 200 Hz - 18 kHz, trebao bi bit dobar. Ali buraz, to ti je najbolje da sam isprobaš, i ja sam puno takvih planirao kupit, potrošio vremena, novaca i goriva, i na kraju se opekao. Dok nisam kupio Shure WH20XLR Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Imam ga, lepo mi radi...meni odgovara ali ipak bi trebao negde da ga isprobas...
Prednost ovog mikrofona je sto je dinamicki pa moze direktno u klavijaturu bez posebnog napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
ej, hvala vam decki na prijedlozima... a reci mi svirko, citam razlicite postove o tom wh20, kojeg sam na pocetku i planirao kupiti, medjutim nije ga bilo... mislim da tebi mogu vjerovati, pa te zato molim, reci mi kratko i jasno: da li wh20 valja ili ne valja???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pa evo ovako,
prijatelju pa800-Enes, da ne duljim puno......valja! Jest doduše da ga moraš malo jače pojačat u odnosu na klasične mikrofone, ali mikrofon je, barem meni, opravdao moja očekivanja Ja ga koristim evo imam mjesec dana, i stvarno vrijedi date novce. Normalno, na tebi je da ga još isprobaš, jel ako paše meni, nemora bit da će pasat i tebi, al mislim što se tiče kvalitete zvuka i izrade......valja! Srdačan pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
hvala jos jednom, čika svirko
![]() još ću samo reći da ja svoj mikrofon inače kopčam direktno u klavijaturu, a inace pjevam uglavnom bek vokale, i ponekad otpjevam po koju pjesmu... a i čuo sam za taj wh20 da ga treba puno više pojačati nego ostale mikrofone... uglavnom, vidjet ću, koji prvi bude u ponudi od ta dva, njega ću najvjerovatnije i uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
audiotechnica, hex, pilot, pro |
|
|