|  | 
| 
 | ||||||
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  28.12.2008, 16:36 | #1 | 
| Vredan član društva |  Dva monitora podesavanje!!! 

Pozdrav clanovima,spojio sam dva monitora na jednu graficku zbog preglednijeg rada u Nuendu,imam problem da nemogu da prevucem Mikser iz nuenda na taj drugi monitor.izvan nuenda mogu ikone i sve ostalo da prevucem na taj drugi monitor ali kad udjem u nuendo nemoze mikser.mogu citav prozor od nuenda a da ga podjelim nece.znali neko u cemu je caka. P.S.Izvinjavam se ako sam pogresio temu,neznam gdje bih je svrsto. | 
|   |   | 
|  28.12.2008, 17:35 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 15.02.2008 Mjesto: Srbija 
				 Downloads: 249 Uploads: 28 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova

|   

kako ti stoji na grafickoj podeseno el na dual ili split? probaj tu promeniti. | 
|   |   | 
|  29.12.2008, 00:49 | #3 | 
| Godfather |   

Treba mu extended desktop da bi mogao to da uradish. Dakle, samo display properties, settings tab, kliknesh na drugi monitor, pa chekirash extend my windows desktop onto this monitor. 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  29.12.2008, 01:05 | #4 | 
| Odomaćeni član |   

Mislim da mu je vec tako i podeseno.... s obzirom da moze da prevuce desktop ikone... Bice da sam Nuendo nesto zeza..... da nema tamo nekih podesavanja oko display-a? Mico, pojavi ti se program na oba monitora ili samo na jednom? Mozda program ni ne podrzava vise monitora... 
				__________________ ... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 | 
|   |   | 
|  29.12.2008, 01:14 | #5 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 15.02.2008 Mjesto: Srbija 
				 Downloads: 249 Uploads: 28 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova

|   

verovatno. kao i kad npr mediaplejer prevucete ono bude crno. mada evo ja sam pokusao to sa stw sada i moze bez problema ne samo drgiprozor vec celu progr. bice da je do programa. | 
|   |   | 
|  29.12.2008, 01:45 | #6 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 17.07.2008 Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo 
				 Downloads: 76 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova

Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50  |   

Nuendo kao i Cubase podržava dva monitira!

__________________ Bilježim se sa štovanjem! | 
|   |   | 
|  29.12.2008, 14:33 | #7 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  probaj 

Probaj da rzvuces nuendo preko oba monitora jer samo mikser ne mozes da odvojis
		 | 
|   |   | 
|  30.12.2008, 02:17 | #8 | 
| Godfather |   

@Zlatek Ja se samo zezam malo poshto govorish ochiglegnu stvar...  Niko nije rekao da oni to ne mogu, vec da neshto nuendo zeza, a ne da ne moze... 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dva, monitora, podesavanje | 
| 
 | 
 |