|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jbga po stare dane se bakćem sa pravljenjem (dorađivanjem) ritmova u Cubase-u.
Dosta sam naučio sa foruma čitajući ali za ovo mi treba pomoć.Verujem da i za to ima tema al` ja ne nađoh. Hteo sam da doradim jedan ritam (malo drum,malo intro itd).Sa KAT2000 sa ritam prebacio u midi sa idejom da ga kao takvog uvedem u Cubase malo "čačnem" po svom ukusu i vratim u style.Kad sam otišao u folder gde sam ritam prebacio u midi vidim da mi je svaki deo ritma (intro,var1,2,3,4,end....) zapamtio kao zaseban midi.E sad to mi je lakše jer uzmem samo ono što hoću da doradim i uvedem u Cubase.I doradim to i onda S T O P.Šta dalje?Kako da taj deo ritma zapamtim i smestim sa svim onim ostalim delovima i ponovo vratim i style? Valjda sam dovoljno "objasnio" šta me muči.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Uzmi lepo otvori Cubase, otvori sve te midi fajlove i prekopiraj u jedan. Posle toga pokrenes STW ili KAT2000, u Cubaseu pratis taktove i po njima u STW ili KAT2000 napravis style....
Nadam se da si me razumeo ![]() Pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hmmm... Će da probam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |