|  | 
|  | 
|  23.12.2008, 15:07 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.01.2005 
				 Downloads: 630 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|  Pomoc Pa 1X problem 

Cao momci. Imam jedan problem sa PA 1X.Sinoc me izdao.Poceo je da treperi i samostalno mijenja displej Onda je prestao da radi START taster.Nakon sat vremena prestali su i prelazi da rade.Onda opet igra displeja,otvara samostalno sve moguce: ritmove,boje,menu,global,Record,...sve to u sekundama.Znaci nemam vise nikakvu kontrolu nad njim.Sad prebaci na Song opciju, i nemoze se vise svirati.Dal neko zna o cemu se radi. Hvala unaprijed!!! | 
|   |   | 
|  23.12.2008, 22:19 | #2 | 
| Moderator |   

Probaj ubaciti novi OS i trebalo bi da bude sve u redu   Pozdrav! 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  24.12.2008, 11:08 | #3 | 

|   

Ne nemogu uopste da je smirim,samo prebacuje samostano sve moguce. Ali hvala ti svakako. Virus??? | 
|   |   | 
|  24.12.2008, 11:13 | #4 | 
| Moderator |   

Pa da bi ucitao novi OS ne moras da cekas da se upali do kraja... Koliko sam upucen, treba da snimis novi OS na HDD. Ugasis klavijaturu pa je upalis i drzis dugme INTRO1. Izaberes OS i sacekas da se instalira.... Pozdrav! 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  24.12.2008, 12:12 | #5 | 
| Stvarno kod kuće |   

Ako ide preko Intro1 onda brise sve iz klaviajture i ako imas slucajno neki stilova na mestima gde su ti fabricki stilovi izgubices ih kao i sve sto imas u klavijaturi!Da bi dosao do tog dela da mozes da stisnes Intro1 onda treba da OS snimis na diskete i da ubacis DISK1 u floppy i kad upalis klaviaturu on te pita zelis li da ucitas novi sistem ti mozes da biras ili tu opciju ili da ides na INTRO1 i izbrises sve iz klavijature i posle ponovo ucitas resurese!Probaj prvo sa sistemom pa ako ne ide bisi sve!

__________________ Marco | 
|   |   | 
|  24.12.2008, 23:19 | #6 | 

|   

Hvala vam momci ali mislim da nije greska u sistemu,jer sam osjetio miris plastike.Danas sam je otvorio i ustanovio da na jednoj ploci(karti) ima kondenz vode.Ostavio sam da se susi dan-dva,pa cu onda probati. "Ako bog da" da ne bude nikakav veci kvar. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| pomoc, problem | 
| 
 | 
 |