|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Imam samo jedno pitanje ako moze ko da pomogne posto sam trazio na forumu ali nema nigde recimo kako se stima na globalu za pa800 recimo kada radi ritam i zelis da pojacas boju onda se ritam smanjuje a boja postaje sve jaca mislim na kako je pravilno nastimati na globalu za
master volume / balance / assignable slider ako moze ko detaljno da opise koje funkcije treba na globalu da se urade tako da bi moga da imam jedan slider za ritmove a drugi za pojacavanje boja hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
da bi uradio to sto planiras i sto ti treba,moras imati ubacen novi OS 2.1,jer u njemu u globaluu imas da definises funkciju balance slidera,da bude balance(kao sad sto ti je) ili da pojacava i smanjuje samo arranzer,a za uppere definises neki od ona 2 slidera do balance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam za novi OS ali znam da na starom nisi mogao da odvojis samo UPPER-e,moze ali UPPER I ACC pratnje da regulises na jednom slajderu
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Prijatelji, ja imam 1,60 OS i kod mene je odavno nastiman slajder i sa njim samo pojacavam i smanjujem boje, tj. desnu ruku tj. uper 1, 2 i 3. Sad mi nije tu klavijatura, a bojim se da se ne bih ni setio kako sam to podesio, ali verujte da sam to ovde negde procitao i po tom objasnjenju podesio u globalu, mislim Kejbord expresn sam dodelio tom slajderu... znaci moze...jedino ako se ne razumemo...
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
na os 1.6 je stvar sledeca znaci GLOBAL/CONTROLLERS pa dole druga strana i izaberes na ono srednje na ekranu (assignable sliders A) sta da ti bude pod 1 a sta pod 2. Kod mene je pod 1 mic in volume a pod 2 keyboard expression ili ti u prevodu pod 1 volume od mikrofone a pod 2 solo jacina tj ono sto ti trazis.
e sad u OS 1.6 treci slider tj balance slider je ne promenjiv znaci samo je za balance i nista drugo dok u 2.01 taj slider moze da kontrolise style volume tako da je po meni mnogo prakticniji. A da da ne zaboravim kada to podesis idi na dropdown menu i biraj WRITE GLOBAL-GLOBAL SETUP. I posle kada si u style play modu na ono dugme pored slidera postavi tako da svetli ono srednje (ASSIGN.A) i kao takvo usnimi na prvi performance da ti tako bude kada palis klavijaturu i jos u globalu idi na General controls i na trecoj strani u LOCK zakljucaj slider mode i naravno opet write global-global setup. pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moze i na 2.0 i na 2.1, kao sto rekose pre mene, a ja sam tu funkciju imao i na starim OS jos od 1.02, ali je global bio od pa1x jer je i stanje izvorno bilo od njega, i radilo je normalno. Znaci balance slider sam koristio za accompainment (pratnju) a assignable slider A za desnu ruku. Na 2.0 udjes u global pa (mislim, nemam klavijaturu ispred sebe) general controls pa na desnoj strani displey-a imas da izaberes kako ce da ti radi balance: da li kao balance ili kao acc/song volume. Onda ga zapamtis i to je to.
Promijenjeno od milnik (23.12.2008 u 01:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
global, korg, pa800 |
|
|