|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Prosle nedelje sam menjao potenciometar i plastiku na prog tasteru(sve je izjedna combi, prog,seq,itd)u servisu Sky music-a u Beogradu.Cena potenciometra je 2000 din-22e,a cena plastike na tasterima je 30e,to su cene sa ugradnjom.Momci su zavrsili za 40 minuta ,sa moje strane za svaku pohvalu.Eto cisto da znate cenovnik.
P.S. Neverovatno koliko ljudi je donelo na opravku pa 800 za to vreme dok sam bio tamo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Nazalost takvo je stanje i u Njemackoj sto se tice PA800, kvare se to je neverovatno.
Velika steta i promasaj za korg, bili su super krenuli sa pa1 serijom koja nije imala kvarova, ja ga i dan danas imam i nikad nista nije zapelo, niti kod kolega koji ga posjeduju..
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam PA800 godinu dana i radi sasvim ok,a takodje znam moje drugare koji je imaju njih 5-6,i niko se nezali,neznam zasto toliko kudite tu klavijaturu?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja ga nemam...a vec ga vidim svojim ocima kako stoji pokvaren!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vane niko ne kudi taj sint,nego ljudi govore sta su vidjeli,a sad sto je tvoj ispravan i jos par,to je cista tvoja sreca i nek ostane tako daj boze da se nikad ne pokvari,al vidis sta se desava,tvoj je jedan od rijetkih
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni vala čudno da ti se pokvario Extreme a hebeš pa800-to je kanta za mene...
Inače realno gledano PA2XPro se vala ne kvari nikako,a već sam ga otvaro najmanje 10 puta i mjenjo mu gumicu koju vrti motor za LCD...To mu je jedina mana ali i zato sam pronašo rješenje...Koji đavo da ga nosim na servis i čekam 10 dana kad to za 2h napravim sam...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Stvarno citajuci neke postove,ne mogu da shvatim odredjene stvari.
Ljudi moji,pa niste se vjencali sa PA800(Korg),Rolandom,Yamahom i ostalim sintovima. Ako neko iznese ovdje ono sto je vidio svojim ocima,ili sto se njemu stvarno dogodilo,ili sto je stvarno cinjenica,odmah neko reaguje,kao da ste mu dirnuli u porodicu i slicno.Ako ljudi napisu da su u servisu vidjeli na opravci najvise modela PA800 ili nekih drugih,onda budite sretni da to nije i vas sint.Ako je to stvarno tako,a eto kazu da jeste,sta to ima veze-cemu nervoza.Bez veze.... ![]() A opet,ako malo analiziramo i odemo na Korg aranzeri-tamo cemo vidjeti dosta postova i tema sa zaista alarmantnim naslovima,kao sto su: Pomoc,Upomoc, Zablokirao sint,Dohako sam....,Bacicu kroz prozor,Pomagajte,i slicno.Meni licno,naravno nije drago sto je tako,ali to su cinjenice. Ovakvih tema,naravno ima i o drugim sintovima,ali je ovo sa Korgom-sindrom. Ja ovo sve posmatram sa strane,objektivno,i volio bih da se nikome nista ne kvari.Zato,bez nepotrebne nervoze.I ne zamjerajte se zbog gluposti. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
@shkoric
Alix je lpo rekao da je to kanta za njega, i to je njegovo mishljenje. Kao i moje... I svako ima pravo na soje mishljenje. Ti bi malo mogao obratiti paznju da si dosta mladji od vecine ovde, da , realno, mnogo manje znash, iako mislish suprotno. Msm, znam to jer sam i ja bio takav u tvojim godinama. Obrati paznju malo na ponashanje. Pochinjesh da s ponashash kao tvoj drugar Milan, i mozesh proci kao on, ako ovako nastavish... I, ovo se ne odnosi samo na tebe, vec na sve vas omladince! Svi smo bili u vashim godinama, i znamo kako je to, pa se trudimo da razumemo, ali mora se znati ko je ko i shta je shta! Amin, i ne zelim da chujem nishta dalje od ovoga! Prvi koga vidim da bilo shta kaze na ovu temu ce biti banovan! Vazi i za moderatore!
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Samo Korgove statistike pokazuju drugacije, da je PA2X kanta,
preko 80 masine sa foruma samo su prijavljene sa problemom sa lampicama a pusti one sto neznamo i nisu nikad na forum.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ok Vaxter, no frx
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |