|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo posto sutra rano krecem za valjevo, koristim priliku da vas sve pozdravim na forumu i one kojima se svidja moja svirka i one kojima se ne svidja, one sa kojima sam se zamerio i tome slicno hehe, narednih 6 meseci vam necu dosadjivati jer odlazim na odsluzenje vojnog roka, tako da se cujemo tamo negde juna sa novim klavijaturama demo snimcima i tome slicno i tako sta reci.... Pozz izvinjavam se jos jednom ako sam nekog uvredio, ovo pisem pod tesikim okolnostima jer je vec otisao karton tuge za jug u moj organizam, a sad krecemo na heiniken. CAoooooooooooo
P.S. Cuvajte mi moju malu, jos je mlada moze da nastradaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Mi ćemo je čuvati a ti pjevaj "jutros stojim ja u stroju i mislim na dragu svoju gdje je sada kako živi dali su joj dani sivi......"!hhehehe. Šala mala.
Sretan put, da se živ i zdrav vratiš i bogat još jednim velikim iskustvom u životu! A onome kome si se, ako si se zamjerio, neka oprosti jer ipak si ti u tim godinama (20 godina) gdje nekad čovjek i ne promisli prije negoli što kaže, al ja smatram da takvih situacija nije bilo! Još jednom sve najljepše želje. I obavezno držat se vojnog orkastra.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Najteze je prvih 6 meseci
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
heheheh
nema tu moram da se obratim vamo sto imate od 30 pa na gore nema tu bez starca nema udarca mala sale hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozzz i sretno!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Sretno i brzo se vrati
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
zar se jos ide u vojsku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
shown
ma jok ja to kobajagi idem haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pazi da ti sapun ne ispadne
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ja odlazim pjevajuci mladjan u armiju i ostavljam uplakanu ljubav najmiliju,heheh to je sada sala od vojske ali srecno momak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
forumu, kolegama, pozz, svim |
|
|