|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Prijatelju neznam kako to tebi sve izgleda ali ta gospođa je sa takvim pjesma ma zaradila više nego iko na bivšj yu estradi ljudi imaju svoje hotele svije benziske postaje svoje restorane i da n enabrajam još.
Nedavno sam bio na jednom vašeru gdje su oni pjevali nisi mogao prić aostalih desetak šatora sa muziko bilo je prazno ili polu prazno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 45
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
potpuno se slazem sa martinez.iako ja licno neslusam ovaj stil muzike neznaci da je taj stil muzike smijesan nimalo.svako imaj svoj licni ukus sta slusa,ali kao muzicar nebi trebo niko da se ismijava nikakvom stilu muzike pa makar to bilo samo udaranje po kantama,za mene licno nema loseg i dobrog muzicara ako se ljudi bave muzikom i sviraju ono sto se njima a i njihovoj okolini svidja.ali nemora se cak ni okolini svidjati bitno je da se sviracu svidja ono sto svira pa ako meni to nepase neznaci da je on los muzicar ne go da ja nemam ukus za njegov stil muzike.ali kao sto je reko martinez oni su velike zvijezde medju ljudima koji vole taj stil muzike,a ti mozes preslusati par drugi sviraca i pjevaca sto sviraju tu vrstu muzike ih onda uperediti sa drugima,i onda tek mozes da vidis dali su oni smijesni ili su ozbiljni muzicari,ja lico nebi nikome kao muzicar se ismijavao a pogotovo nekome ko je sa svojom muzikom stigo i do radio i tv prenosa i ko je dobro slusan medju ljudima koji vole taj stil muzike,a ja od tezge nisam dalje mako.
Promijenjeno od alija9 (29.11.2008 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Licno nisam obozavalac pesama sa 4 akorda,a ni melodija koje takodje imaju 4 tona.Svi smo mi razliciti pa su nam tako i ukusi razliciti....
Ovo pricam kao muzicar,ali da nisam muzicar,ko zna sta bi slusao....Verovatno "Trese mi se LADA". ![]() Promijenjeno od milanceshow (29.11.2008 u 11:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Muzika je vise nego smesna tj.nezahtevna ali ocigledno da to pali kod odredjene populacije.Sad jos i dobro zvuci u odnosu na pre par godina kad su im aranzmani bili teska beda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Slazem sa sa svima izjavama! Jer ta vrsta muzika pogotvo grupa Mare i Lole imaju svoju ogromnu publiku da to nije za vjerovati a pare tresu da nepricam....pozzzz
![]() |
#7 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.11.2008
Mjesto: sremska mitrovica
Godina: 36
Downloads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harmonika
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovo je isti muzicki pravac ko one adidas dimije...jbg,svako ima svoju publiku...
![]() Kulturo eve me... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovo je vrsta muzike,koja se u danasnjem vremenu naziva: Izvorna muzika
Naravno da je to,malo cudno jer se ranije pod pojmom izvorna,smatralo nesto sasvim drugo. Ali ako ukucate u Google-izvorna muzika-dobicete uglavnom sve pjesme u ovom maniru.I ova koja je postavljena,je samo jedna od stotina snimljenih do sada,tako da bi ovakvih tema moglo biti koliko hocete. Cinjenica je,da ova vrsta muzike nije od juce.Ona datira odavno,samo su se sada modernizovali,pa imaju i aranzere.Interesantno je primijetiti,da se obicno pjevaju u nekom duetu-musko,zensko.Imaju svoju publiku,a ko ih slusa ne znam, ali eto prica se da ljudi rade dobro. A neko je pomenuo kulturu....To je stvarno neobjasnjivo.Jos od pojave turbo-folka i uzasnih tekstova,te raznih audicija za "zvijezde" nestade i muzicke kulture i ukusa.To je opet,samo moje skromno licno misljenje. Ali,dopadalo se to nama ili ne-svako slusa sta voli i svako ima svoju publiku. Nekada je u zitu bilo kukolja,a danas je u kukolju tesko naci zrno zita. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@Sejoroland
"Nekada je u zitu bilo kukolja,a danas je u kukolju tesko naci zrno zita." Ovo je prava recenica...jedna velika istina... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hit, novi |
|
|