|
|
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav kolege! Upravo radim na jednom projektu, pa mi treba pomoc nekog gitariste...Naime, treba forspil da se odsvira...U pitanju je B-Moll, tempo 120...
Forspil bi ovako trebao da zvuci... http://www.speedyshare.com/607932316.html Naravno, mozete dodati neke stvari i po svom ukusu... Ako ima neki gitarista raspolozen da mi odradi ovo, bio bih mu veoma zahvalan ![]() Uh da, zaboravio sam da forspil treba da bude odsviran u "distorziji" ![]() Pozdrav i hvala unapred! ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (23.11.2008 u 09:26 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: gitara
![]() |
![]() Promijenjeno od buca gitarista (24.11.2008 u 02:58 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio buca gitarista za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Buco legendo, meni bi trebao samo 1 kanal...znaci da se cuje samo tvoja gitara
![]() Hvala ti za ovo, OPAKO ZVUCI! ![]() Verovatno razumes sta hocu da ti kazem ![]() ![]() Pozdrav!
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (24.11.2008 u 09:07 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitariste, oko, pomoc, snimanja |
|
|