|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Prije par dana sam u Artistu BL kupio TC HELICON Harmony M.
Molio bih clanove foruma da mi pomognu sa savetom oko upotrebe, ako ga neko poseduje. Pokusao sam , treba malo vremena da se vide mogucnosti sprave. pozz unapred hvala Rale |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.02.2007
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja sam ga kupio bio nisam ga mogao nastimat da mije dovoljno jak i ako ga pojacam pravi ogromnu mikrofoniju pa sam ga zamjenio za digitech vokalist live pro ako vec hoces da imas dobru stvar skupi jos para i kupi ovo veoma dobro cak se mogu i setovi stavljat u njega samo ako neko uspije da napravi nesto za njega meni taj hramonajzer nije funkcioniso dobro samo zato sto ga nisam mogo pojacat dovoljno bez da mi stvara ogromnu mikrofoniju mozda tebi posluzi ali ja ti preporucujem ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Nakon skoro godinu dana poneo sam TC M na svirku , stavio na PA2x, razglas je bio odlican, Drugovi su bili skepticni i podozrivi, ali je odradio odlicno.Nisam skuzio sve u midi komunikaciji tako da mi je proizvodio efekat samo na desnoj ruci i to kad udarim akord tj sviram podlogu, cim pustim desnu ruku prestajao bi i efekat, ali na taj nacin postigao sam dijelo sto sam trebao.Mislim da trebam nastimati da mi radi sa desnom rukom tj sa lowerom, ali sam to nisam za sada uspio, treba malo znanja i vise vremena za to.Sa snagom mikrofona i efekta nisam imao problema.
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@biba
stvar je samo u tome da moraš odrediti na kojem midi kanalu ti radi i onda nema problema
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Citao sam Manual od ovog modela i nisam video da li postoji mogucnost pravljenja User Skala, znaci da se nameste klasicne terce. Da li neko nesto zna o ovome ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nazalost ne
![]() Takozvani "custom voicing" nacices u Voice Live serije(1 i 2) i svakako u vecim PRO serijama....Voice Pro...itd Nazalost nijedan procesor od Voice Tone serije nema funkciju "user scale", inace bi ga ja prvi kupio ![]() Pozz
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2013
Downloads: 0
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
pozdrav svima,
želio sam Vas pitati ako netko ima iskustva s nevedenim vocalistom. Hoću ga povezati sa korgom pa50, i kada povežem MIDI kablom i recimo odaberem na klavijaturi kanal 1 (chord) treperi točkica na vocalistu koja bi koliko sam čitao trebala biti pokazatelj da klavijatura šalje neke podatke vocalistu, ali je problem u tome što se uopće ne mjenjaju tonaliteti tj. bez obzira u kojem duru svirao, vocalist uvjek daje neku čudnu harmu i kao da uopće ne reagira na klavijaturu. Dali netko zna kako pravilno podesiti postavke za MIDI na klavijaturi jer pretpostavljam da je to problem što vocalist ne prepoznaje akorde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemam Korg ali Tyros ima Lower na četvrtom kanalu. Dakle VL2 sam podesio na 4. kanal i to je to. Na isti nacin bi trebalo podesiti Korg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2013
Downloads: 0
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
Znači ako sam dobro shvatio odabrao si 4. kanal na klavijaturi i odredio mu LOWER i to je to? Dali je potrebno pomicati split na klavijaturi ili samom vocalistu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro si shvatio. No na Tyrosu je na 4. kanalu lower po defaultu ako se dobro sjecam. Bitno je na VL odrediti iz kojeg ce kanala 'vuči' podatke. Npr.ako covjek ne svira vec pusta samo fajlove, lower kanal mu nece znaciti nista. On mora potraziti neki drugi kanal koji ce slati podatke iz midi fajla o akordima. Mozda chord 1 ili 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
harmony, helicon |
|
|