|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E ovako u ovoj temi primamo sve clanovi koji su fanovi milje-a,heklanih zezalica i tako to!Znaci svi koji vole da klavijaturu na svirci,kod kuce i slicno ukrase ovim nezamenljivim rucnim radom
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Vec duze vreme bavim se heklanjem....Tako je dosao red da se otvori i ovaj klub....
Ovde mozemo podeliti nasa iskustva i tehnike.....Znam da svi cuvate svoju tehniku heklanja,ali nadam se da ce biti medjusobnog razumevanja..... Sa Marco7 sam razmenio par miljea i mogu vam reci da je covek profesionalac.Verovatno mu od babe ostalo..... A Millan sa dva "L" je jedan od velikih tehnicara u heklanju...tako da ce i on mnogo pomoci ovom klubu..... Znam da i medju vama "buducim clanovima" ima mnogo vas koji heklanje gajite od malena i da se ta vestina prenosi sa kolena na koleno.Pa onda................ Izvolite u klub........... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Izvinjavam se sto ovako upadam ali zanima me da li ja sa svojim omiljenim hobijem pletenjem i kukicanjem se mogu pridruziti ovom klubu...
![]() Samo bih da na pomenem da sam dva puta bio osvajac zlatne medalje na olimpijadi u disciplini hekler sa prirodnom vunicom i apsolutni sampion u tehnici "dva klot dva frket",kao i dobitnik vise opstinskih i regionalnih priznanja... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Milje na stolu, milje na stocicu..., milje na naslonu od kauca, milje na stolici, milje na vitrini, milje u regalu, milje na tv-u, pa, milje ispod tv-a, milje na video-rekorderu, milje na frizideru, pa veliko milje na zamrzivacu
![]() ![]() ![]() ![]() U sustini, gde god milje ide na, tu moze i ispod, ako nista drugo, onda kao oboreno milje... Nismo ni svesni koliko smo okruzeni miljeima... Na kraju cu samo reci:MILJE, mislite o tome... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
MILJEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ah to milje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Nisam se nikada bavio ovom vrstom "umjetnosti" ali sam gledao,naravno,
kako se to radi. Nekome je heklanje terapija za smirenje i opustanje.Takodje i vezenje goblena.Neko je napomenuo i neke nazive goblena,a ja se sjecam jednog naziva "Vilerov-og" goblena :"Tajna vecera". Medjutim ova vrsta umjetnosti je spala na niske grane ![]() mogle lijepo zaraditi. Nego htio sam da vas pitam,kao majstore "heklere" i to muzickim zargonom. ![]() Dakle pitanje: Ja znam da postoji jedna "semplovana" vrsta heklanja a ona se zove "KERANJE".Da li ste koristili te semplove-puno tanje igle i mnogo tanji konac.O tome skoro da ne znam nista,osim da oci ispadaju radeci.... ![]() "Hekl" pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
E, Sejo,Sejo........Vidim ja da si ti suvise skroman pa neces da se hvalis da i ti heklas.....Jos sam cuo da nema jaceg od tebe u tvom kraju i da posedujes najveci broj mustri za heklanje...........
Eto kako vrhunski majstori mogu da budu OK i da nikad ne dignu nos i da kazu "Ja najbolje heklam? Svaka cast Sejo!!!!Alal ti vera!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jos jedna prednost na strani izvodjaca koji pustaju midi fajlove: mogu da heklaju na svirci dok aranzer radi svoj posao. Na kraju svirke, pre nego sto prebroji baksis, proda "originalni rucni rad koji je stvoren na vasoj svirci i koji donosi srecu". Eto ti ga sad, a mi sviramo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Milance,ljudi svasta pricaju i nije im bas sve za vjerovati
![]() Pravog "heklera" mozes poznati po tome,ako na prstu lijeve ruke ima tanko udubljenje,od motanja konca. Posto vidim da je medju ovim "hekladzijama", Marco jedini momak,onda je on u velikom poslu.Treba ipak isheklati za miraz.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klub, miljea, miljenika |
|
|