|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
********* has sent you a message on YouTube:
KORG PA 800 SETOVI AKO TREBA KOME BURAZE @mel&Eldar set novi: USER 1 Bosanski-Srbski Styles: Rumbe Oriental Tarabuke Dvojke. USER 2 Styles… Bugraski / Romanski / Albasnki Styles: Tallave. USER 3 Ciganski Styles: Cocek, Dvojke. Favorite 1-7 - - - UNUTRA JE + ELDAR STARI SET I OSTALE STVARI STO SU ZA SVIRKU Banks 1 - 15 BOJE … Harmonike/Terce, Dx/Terce. Amza, Cira/Terce, Moss Efekt, JV,Gitare/Terce. ZNACI SET JE FULL - AKO TREBA PUSTAM NESTO NA CAM DA SE CUJE DEMO OD SETOVI 100€ - Eldar stari set - usere 1 2 3 i banke boje 1-10 130€ - Sinan Sakic Orginal Set 100% 140€ - Shefo tallava Set --> Tallave... 150€ - Suki 2008 Set 150€ - Eldar Set 2 --> mjesani set samo boje banke 1-10 i ritmovi samo usere 1 2 3 170€ - @mel&Eldar Set --> usere 1 2 3 i favorite banke 1 - 15 + banke boje 1-15 190€ - Eldar Set 2 + orginal Sinan Sakic 200€ - @mel&Eldar Set novi + Sinan Sakic Orginal Set 100% 220€- @mel&Eldar III 2009 Set najnovi sredjen je full – Boje banke 1-12 ritmovi usere + favorite 230€- 3x seta ->@mel&Eldar Set i Sinan Sakic Set + dona set ili Suki 2008 Set 280€- 3x seta ->@mel&Eldar III 2009 najnovi Set i Sinan Sakic Set + dona set ili Suki 2008 Set 300€- 4x seta -> birate sam koji hocete ima jos vise seta samo se javite na msn ili nazovite SETOVI SU SREDJENI KAKO TREBA ZA SVIRKU POZ AMEL KONTAKT: amel_playa@*******.** / ******* - mobilni – ******* A osobu znam, do juce je pitao kako se ukljucuje sint a sad odjednom na prodaju 60 setova. Sa druge strane taj Eldar nas clan prodaje isto.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od Vaxter (14.11.2008 u 20:42 sati) Razlog: Izbrisan link, da neko josh ne bi i naseo... ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Uuuu, cak ima setova i iz 2009. godine...
![]() A, ima li sta za 50e!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
2009 je novi model, za sledecu godinu...al ono isto ko mercedes.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: Rotterdam
Godina: 43
Downloads: 355
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA 800+Le
![]() |
![]()
hehehe ovaj je se i meni javio kako mu se moje boje ne svidjaju na PA 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kakav je ovo kralj ,pa ne verujem jbt....neverovatno....sad cu biti pod utiscima 2 nedelje.....pazi ti njega,sinan sakic 100% ???!!!!???? boje,ovo,ono,izvolte i te fore...dx terce,avioni,kamioni,ja sam baja sve imam.....
aaaauuuuuuuuuu ![]() ![]() pa mislim kad bi ga nasamaro da bi mu zvonile usi tri dana,majke mi.
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ovakvim bi se ja sa apetitom napio krvi!!!!Cijene su mu bruka cccccc,samo me zanima u svim tim setovima cija je to muka,znoj i zivci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
eto kao sto sam obecao, poklanjam tu staru verziju -odnosno cubasis vst- a posto se romario prvi javio - saljem njemu ako je jos uvek zainteresovan ...
![]() pozdrav svima Dodato: sad razumem zbog cega duplirana tema ... ja sam mislio (bez neke lose namere!) da ubacim to na ekstra temu jel ovu nece niko vise da cita ili retko ... eto to je bio jedini razlog. ako se ne varam vaxter nije imao nista protiv toga. ijaoo .. znaci ja ispao ovde kao neki robijas i mafijas ... zar nebi bilo dovojlno da se posteno izvinim? opet ja u corku ... ni kriv ni duzan ![]() pomagajte ljudi, necu vise ni banane ni juzno voce Promijenjeno od grandia (16.05.2009 u 02:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ovakvih, pazite, posla |
|
|