|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da se pohvalim,danas sam i ja postao vlasnik M3-a,e sad me zanima cuo sam da je izasla neka nova verzija OS-a za njjega pa me zanima koja je to,jer kod mene je sada 1.03 a na ovom novom su kao dodane nove rom boje,gdje se to moze skinuti i dali to vrijedi ubacivati......?????
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja.... ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Masha'Allah! Da, sad imas M3XPANDED 2.0, nije samo UPDATE vec je promenjen
sav sint a takodje i ROM je promenjen plus uz to dobijas mislim oko 256MB novog materijala, sav sredjen da samo loadiras u sint, materijal se ne moze videti u SAMPLING mode, stoji samo kao ROM al zauzima mesto u Sampling. To je extra materijal koji nemora biti unutra, jedino po zelji il po potrebi. OS imas da skines na njihovu stranicu i instrukcije sve...sint je strava...imam bar sad podosta kolega... Sto se tice setova neznam, sve sto imam je komercijalan set koji radim sada a on daleko od gotov je, vecina materijala je sve jos u RAW WAVEFORMS onako kako sam snimao instrumente po studiama.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (17.10.2008 u 20:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja....
![]() ![]() Javi se meni PM da ti posaljem set za M3 onako za pocetak.pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo zahvaljujem se puno MiCo-u na pomoci,premda sam vec dosta toga i slozio,vrlo je jednostavan za radit,ubiti isto kao i triton samo malo nesto izmjenjeno.....samo se nemogu priviknut na izgled barem za sada
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je slicna masina Tritonu ali vrlo kompleksna ko je dobro razume.
Ako se dobro razumes pogledaj kako je Filter i LFO kompleksan sada, Triton nije ni pola imao, M3 moze da postigne MOSS boje bez MOSS bas zbog kompleksnosti Filtera i LFOa.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisam bas siguran ali cini mi se da i M3 moze terce ili ne?Ako da postupak bi trebao biti isti kao i na tritonu.........
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas terce uradjene u tom setu na combinaciji na U-A i na U-B Banku
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |