|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav kolege imali ko moze da mi objasni kako mogu da korvertiran sa pa800 za pa 80 ili 50 i kako se radi sa style works hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
sa pa 800 ne mozes nikako jer ne moze da ih procita.........
pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Style Works XT verzija čita PA800,al mislim da semplove moraš naknadno ubacivat,ako su ritmovi sa semplovima.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
tesko ces to od PA800 za PA80/50 da konvertujes,cak mislim da nemoze probao sam ja od pa1x pa nije islo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ne moze !!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ja sam cuo da moze jer ima jedan tu i trazi da mi sredi 350 euro ali sve da imam od pa800 i zvuk sve ja neznam da moze to da se uradi da nebi mu dao pare za djabe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
oko, pomoc, style, works |
|
|