|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Dragana Mirković na koncertu u Sarajevu tri sata pevala „na suvo“, jer prateći bend nije znao nijednu njenu pesmu.
Dragana Mirković održala je prošlog vikenda koncert u sarajevskoj diskoteci „Akva“, koja je bila poprilično popunjena. I sve bi proteklo kako je planirano da je bend koji je Mirkovićevu pratio na koncertu znao da svira pesme koje su se našle na Draganinom repertoaru. Dugo najavljivani koncert počeo je sa malim zakašnjenjem i kada je Dragana izašla na binu, nastala je euforija, koja nije dugo trajala. Već kod prve pesme, bend je pokazao da se ne snalazi baš najbolje, pa je cela svirka zvučala kao vežba početničkog školskog benda. Dragana je bila pogubljena i nije znala kako da reaguje. Posle prve pesme usledile su i druga i treća, koje su bile još gore, pa se pevačica zgranula. Kad je videla da publika negoduje i da će stvari izmaći kontroli, Dragana je počela da peva „na suvo“, bez muzičke pratnje, što je prisutne u prvi mah oduševilo. Koncert je trajao tri sata, a Mirkovićeva je pevala bez ikakve muzičke podloge, kaže naš izvor, koji se našao na licu mesta. Raritet je prisustvovati koncertu na kojem će pevačica tri sata pevati bez muzike, a Draganin koncert je bio upravo takav. Koncert je, ako je suditi po reakcijama publike, bio jako uspešan, ali ostaje nejasno ko je odgovoran za propust benda i kako je uopšte moglo da se desi da na koncert dođu totalno nespremni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
a sto nisu zvali mene da je pratim znam napamet sve njene pesme! joj pa gde im je moj broj heheheh
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Joj koji blam,zamislite samo muzicare na bini stoje mirno,gledaju u publiku i trepcu dok Dragana sama peva!E to je koncert!Bolje da je zvala Ramba Amadeusa i sedam usisivaca!Ha,ha,ha.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahahahaha rambo amadeus joj je glumio u flimu. A ovo joj je sigurno neko namjestio neke fajlase ili neke pocetnike. A tu se vidi Gagina velicina kao pjevaca, na suho odraditi 3 sata. Samo mi ostaje cestitati kraljici. Nek puknu dusmani koji su joj ovo namjestili, ocito nisu uspjeli
![]()
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dragani svaka cast!
A za band koji je trebao da prati draganu ne znam sta da kazem... Sto su uopste prihvatili da je prate kad su i sami znali da ne znaju da sviraju njene pesme,tj. ako su vec prihvatili trebali su da ih uvezbaju. Ne znam gde im je pamet,ako je imaju?!
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (05.09.2008 u 03:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ili neki fajlasi ili apsolutni pocetnici, nema sta drugo biti, namjestaljka cista!!!!
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Diskoteka "AQUA" na periferiji Sarajeva je otvorena prije par godina.Tu su gostovale sve najvece-hajde nazovimo "zvijezde"(ja u termin zvijezda na ovim prostorima ne vjerujem).Njen vlasnik Bahrija Kacapor,je poznat po tome,da je honorarima koje je davao i daje izvodjacima,daleko,daleko van konkurencije
u odnosu na sve ostale.Znaci covjek je sve pjevace isplatio za nase prostore veoma visokim honorarima,galantno i posteno. A na ovom koncertu je sramota samo za Draganu Mirkovic-jer ona je dobila sigurno veliku svotu u eurima,a toliko kvalitetnih muzicara stoji na raspolaganju.Ali treba platiti....Ako je i pjevala tri sata na suho,neka je....Ja je licno ne bih na suho slusao ni 10 minuta da mi pjeva dzaba-a inace je odlican vokal. Samo mi nije jasna uloga tog benda.Pa i oni su vjerovatno dobili nesto malo love,a za bruku njihovu-ma kakva bruka.Nekome daj malo para i on ce statirati na bini ako treba,ili dubiti na glavi.... Nema tu nista namjesteno-za takvu svirku se uzimaju provjereni muzicari,ali onda opet dolazimo do eura,cicijaluka,slabe pripremljenosti,....sto jedna pjevacica takve reputacije ne smije ni u snu dozvoliti. Ovo se odnosi naravno,samo ako je informacija sa ovog koncerta tacna-a vjerujem da jeste,jer ako je dezinformacija,onda je prekrupna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
DJ i Maskota!
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
eh..sinoc sam razgovarao sa jednim drugom koji je bio na koncertu Dragane Mirkovic u Aqua-i, i kaze da nije tacno ov sto je napisano, tj. da nije cijelo vrijeme na suho pjevala... jest neke pjesme, al daleko od toga da je cijelu noc na suho pjevala..znaci da je neko prosuo neku zestoku dezinformaciju...
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.11.2007
Downloads: 872
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hmm malo mi zacudo ovaj komentar o draganinom koncertu posto sam bio u aqui i mislim da nebi bilo smisla da dodje tamo neki muzicar koji nebi zavrsio posao..
Nevjerujem ovo sto je napisao Blatusan evo snjimak sa koncerta mislim da ovo nije na suho odpjevano jedino ako sam gluv ili slabo cujem ![]() Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|