|
|
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajmo opet ispocetka .............
![]() Potrazi malo po forumu bilo je vec rasprava o tome......
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ma jednom rijecju Classic :-D
Objasnjenja su suvisna, a ako zelite, odite na www.korg.com sve tamo pise. MISLJENJA FORUMASA SU INDIVIDUALNA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Tu nemoze imati ni misnjenja, misljenje o nekim stvarima ne vredi i ne prihvata se.
Nemoze Fico biti bolje od Mercedesa samo zato sto neko to misli il to je ukus njegov. Nekad trebamo pricati malo fakticki, dosta sa smesnim ukusima i misljenjima. Ja bi se povratio od smejanja kad bi neko stvarno mislio da je TR bolji od CLASSIC.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Glupost da se ovo raspravlja i da se spominje...
Mislim da je bio jedan post sa istom temom obrisan a novi se pojavio... Kao što Nedim reče ![]() Žalosto kao neki nisu obavješteni ili pak nemaju GOOGLE da pročitaju specifikacije a vide poređenje...I još jedna stvar na Korgovom forumu ima bar 3-4 teme vezane na ovu usporedbu a i ovdje mislim da se je mljelo brašno na tom mlinu...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
mislim da nema na ovom forumu direktno poredjenje ove dvije klavijature, jer sam ipak malo trazio ali nisam nasao... pa eto, jos uvijek bih volio da mi neko kaze zasto je Classic bolji od tr-a i koje su mu prednosti, recimo ALIX, kako sam skonto ti imas Classic, pa ako ti nije sta, napisi... koristit ce mi ta informacija.. pozzz
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.07.2008
Downloads: 243
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo prijatelju da ti skratim muke!
Razlke izmedju ova dva sinta na prvi pogled "Nikakve", medjutim su stvarno ogromne!Da ne podcjenjujem tr/le-a mogu da odradjuju poso ali ako pricamo o kvaliteti zvuka/tona i profi klavijaturi, to moras prvo da osjetis tu silinu mocnog zvuka u usporedbi sa ova dva mala sinta. Recimo da ih stavis jedan pored drugoga i ucitas im isti PCG,da uzmis neki sempl harmonike ili rom boju i zasviras pa bi vidio kakvu definicuju ima Classik! koliko je Classik konkretan i uvjerljiv. TR ce tu boju isto tako da odsvira ali plasticno i nekonkretno(prodaje maglu). Stvar je u Procesoru!!!!! koji je puno-puno kvalitetniji(mastan i mocan)kvalitet platina i kablica u njemu samom! tr/le procesor ja tanak i od slabijeg je materijala! On nema 5 Insert-Efekata i tu vec pocinje.......Znaci, NIJE ISTO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
vele pogledaj datum
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
A moze li mi neko reci koja je razlika u ceni tritona classic sa moss board i hard diskom i bez???? koje su trenutne cene.. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
classic, triton |
|
|