|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Downloads: 38
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozz ljudi...
Nudi mi jedan lik korg LE za 500 EURA, a nov TR kosta oko 800 EURA... Sad neznam sta je bolje da uzmem??? Imam lovu za LE-a odmah, a TR nebi mogo do kraja godine uzet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Taj LE ako je u dobrom stanju sa karticom i memorijom uzmi slobodno...cena je pristojna...ako je razlupan ili nekompletan sam odluči...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Imao sam LE do pre par meseci a sad imam TR.Mislim da nema neke strasno bitne razlike niti je Tr nesto revolucinarno napravio u odnosu na Le.Razmisli sam sta i kako ti najvise odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
isto sranje i isto pakovanje samo je boja druga i ne koristi isti tip medija, LE koristi smart medije, a TR ove obicne SD kartice kao za foto aparate.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tačno tako...Razlika je samo u BOJI...E sad da si pito Korg TR ili Classic,Studio,Extreme,Trinity to je druga stvar...A TR apsolutno nije bolji od LE-ja obojica imaju 4 banke,nemaju touch display,i jako siromašno zvuče nasuprom ovih gore velikana što sam spomenuo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mala je razlika za pocetnika izmedju tih "velukana" i Leea u zvuku a velika u parama. Lee moze da se sredi da zvuci kao "velikan" a cjena mu je relativno povoljna. Inace je to najprodavaniji triton do sada sto dovoljno govori da ce ga biti jos dugo u nasoj muzici. Definitivno uzmi Lee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nesajasna zar ti misliš da on jos nije uzeo klavijaturu ,pa drug prošlo je 5 god.
Samo da znaš ovi postovi se ne računaju da ti bude odobren download. Ubuduće pazi gdje pišeš i vrijeme kad odgovaraš. Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ja bih rekao...da nije kupio,nije imao vremena do sada
![]() E sad nesto ozbiljno!!Neka bude sramota one clanove foruma koji traze pomoc na forumu u vidu "dilieme" da li ovo ili ono.Mnogi clanovi se ubise prepucavajuci se sta je bolje,a lik kupio i boli ga neka stvar za forumom,i bio je jos 3 godine aktivan na forumu posle postovanja(provereno) Znam da nije u temi ali oprostice mi ADM jer se lakse uci na primerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili |
|
|