|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi, pepravljam jedan ritam i gle, lagano ne znam da transponujem boju na ACC5. konkretno ,u pitanju je ritam za pesmu BRUKA {sad sam nasao malo bolji od onog koji sam koristio}, i hocu da na ACC-u 5 stavim semplovanu trubu medjutim jako je visoka i kad je spustim za oktavu nece da se umemorise tako a zvuci bas kako treba?
kako ovo da izvedem ? pozzz i hvala... uuups ...korg pa80 [a i vidi se na slici] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Najbolje da uradis to u Record Style Edit funcije.
idi u Record,odaberi koja var,pa Menu,dole negde u ekranu mora da ti pise Transpose onda gde ti pise Value stavi -12 i OK,onda zastiti to sve i gotovo. Tako je kod mene u Pa2x,ali mislim da je bilo isto ili slicno i kod Pa80. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ili ubaci ritam u style works, i sredi tamo u editoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e hvala drugari...idem da probam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ej pa nece ovo jbg,u sintu stavim na -12,sacuvam tako ali kad pustim on ponovo svira iz 0,a meni treba -1.
a stw,tu isto odradim u editoru,stavim transpoze na -1,sacuvam tako ali kad ubacim tako sacuvan ritam u sint i pustim opet svira iz 0... gde gresim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
hm, cudno.....
neznam sta drugo da ti kazem osim ono kako ja to radim i kod mene funkcionise 100%. Ako hoces postavi taj ritam tu na download pa cu da ga proverim,mozda ima controlne zapise u Edit funkcije, tako da iako ga transponiras,on isto svira,a to je malo komplikovano da ti objasnim ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
acc, ritmu, transponovanje |
|
|