|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
mali ima jedan problem sa TR kada svira boja se sama smanjuje a i kada promjeni boju i opet vrati na onu sa kojom je svirao ide opet jedno odreden o vrjeme i opet ista prica samo da napomenem to se desava na vise semplova .Sta bi moglo biti uzrok molim za pomoc da se semplvi sami smanjuju u toku sviranja .Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kod mene je bio slican problem,u mene se sama transponovala,fazon je u tome sto sam slucajno okrenuo tamo jedan potenciometar na real time controls,i kad sam sve stavio na nulu problem nesto.probaj.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]() Citat:
Ako imas druge semplove od prije probaj ucitat mozda oni zezaju tako sam probao jednom kolegi i sve je bilo u redu e sad zbog cega je tak nesto nije dobro snimljeno moguce je probaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije problem u semplovima nego problem je u one 4 potencimetre sto na pocetku, znaci ramrdaj ih ili smanji na nulu ili nije bitno kako samo smeni polozaj i sve ce biti u redu, pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
hmmm noramlno te potencimetre kako koji program il combi promijenis mogu bit kako hoce dok ti sam nepocnes pipkat ehh onda se mijenja...bar tako je kod mene. A sto se stisaje hmmm....da nije ram sjeban!???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Rjesen je problem sa TR radilo se o Pedali bez Pedale funkcionise sve najvjerovatnije da pedala ima negdje slab kontakt.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
problem, trom |
|
|