|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.06.2008
Mjesto: cakovec,mursko sredisce
Downloads: 1565
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 50
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
bok ljudi dali neko zna kako spojitidx11 na pc ili treba kakav driver i kako se on zove
imam midi kabel |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Legendo, tebi ne treba BOG nego spajanje dx11 sa ps.
Znaci ne treba ti nikakav drajver nego samo midi-usb kabal i program za prebacivanje boja. Ako si mislio prebacivati boje, ako ne onda reci za sta ti treba? |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
koji program ide za to?
gdje ga se nadje i dali to vazi isto sa dx100??
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
SendSX
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.04.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam nedavno Yamaha DX21 i sada pokusavam da izmenim boje koje sam u njemu zatekao. Molim za pomoc. Skinuo sam sa neta Send SX i neke fajlove za koje pise da su boje za DX21. Sta sada? Send SX mi deluje skroz nezgodan za koriscenje.
Neko je ovde spomenuo da treba da prikljucim kabl USB-midi. Na Yamahi DX21 midi ulaz i izlaz su petopolci. To znaci da mi treba kabl USB-petopolac... da li takav kabl uopste postoji? |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
evo da ne otvaram novu temu...jel neko rijesio ovo kako prebaciti boje sa pc na yamahu dx21 i ja je imam pa bi volio da promijenim boje...koji program da koristim i kako to odraditi...pozz
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bok, dx11, spajanje |
|
|