|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi cuo sam da se moze za malo para izolirat soba, tak kad bend vjezba da se vani nista necuje.....
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
e i mene zanima kako napraviti gluvu sobu .... ima li neko iskustva s tim.... koji materijali, neki savet itd.....
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
naj bolje rješenje za to je polijepiti stiropor po zidovima i po stiroporu ima kao ona spužva za zvučnu izolaciju ali nije to baš za male pare,koliko kvadrata ima taj prostor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
neznam ti bas kvadrate ali diga je 4m i siroka 4 m.....visina oko 2 m
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
znači 48 kvadrata sa plafonom.sad vidi na lageru kod vas pošto je 3-ka stiropor kon nas je oko 5 maraka kvadrat i plus spužva plus lijepilo plus ako neznaš sam lijepiti uhhhhh izađe to puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa čovječe ja sam gledo momak stavlju nekakve duseke i deke pa mu se ispred vrata necuje nista......
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Potrazi na internetu,materijal se zove Azmafon,mada nisam bas siguran.Cini mi se da su iz Kragujevca a bave se proizvidnjom izolacionih materijala.Ja sam ucestvovao u izgradnji jednog studija i koliko se secam za gluvu sobu smo koristili sundjer ali je secen i imao oblik kao kartoni za jaja.To su 50x50cm,kvadrati sa tim kupastim ili piramidalnim izbocinama.
Promijenjeno od jeftabgd (18.06.2008 u 19:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gluhu, kako, napraviti, sobu |
|
|