|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima
htio bih cuti vase misljenje u vezi ovoga posto nisam ni na jedan set naisao sa ovakvim postavkama.... htio bih zamijeniti cross delay koji mi je jedan od efekata na svim bojama sa malo hala a onda delay da dajem na mikseti za sve boje pa me zanima kako ce ispasti... sint je pa80 a mikseta pm1600
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Mislim da ti to nece valjati... Da je solo kljava, pa ajde... Ali, ovako cesh imati i efekat na ritam... jedino ako nisi odvojio izlaze, pa da ti desna ruka ide na poseban kanal...
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
I ja sam razmišljao o tome da stavim tako ali nikako da probam da vidim kako će zvučati. Mislio sam da stavim na 1 recimo da mi izlaze boje bez efekata pa ja da ih dodam na mixeti sa 2 da vučem bas i bubanj..... itd no mislim da je bilo o tome poprilično priče o tome ovde relativno skoro
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moze ako odvojis desnu ruku da ti ide na L i R jer ako je stavis na 1 i 2 neces moci da vuces nikakav efekat sa sinta!Znaci odvoj sve po kanalima ali da ti desna ruka ide na L i R i tako ces imati i i Hall sa Pa80 i delay sa powermate-a!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako i radim bez obzira na ovo.... uvijek mi je desna ruka na L i R a pratnja na 1 i 2, nego mislio sam cuti vase misljenje jer ipak sint ima vise opcija za podesavanje delaya a i preko miksete ce mi biti jednak delay za sve boje... ma probat cu pa ako ne bude stimalo upucam set sa starim postavkama i gotovo
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Najbolje ti je da ti svi efekti idu sa klavijature.Za neke turske i sta ja znam amza boje ti treba sporiji eho a za sumadiju malo brzi.Ja sve vucem sa klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
efekt, ili, mikseti, sintu |
|
|