|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege!
evo nedavno sam kupio korg TR i totalno sam zbunjen! evo znam da cu postaviti glupa pitanja ali sta mogu! 1. Kada ocu da ucitam neki set sta moram prvo! PCG,KSC, a sta s onim folderom sto ima u sebi kmp i ksf? 2. kako da ucitam posebni sempl npr harmonike u korg TR? pokusao sam pomocu onoga tutoriala s ove stranice, ali nikako da mi uspije zato vas molim kolege da mi pomognete jer sam totalno jadan, kupio sam si kao pravu stvar a nemam pojma o njoj! blazeni pa50 :-) hvala svima! Promijenjeno od Vaxter (15.05.2008 u 18:36 sati) Razlog: Promenjen naslov |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju,-ja stvarno to nemam pojma,
-jedino ako hoces da ti dam MSN od mog drugara koji ima isto takvu klavijaturu... -'Ajde,nije problem,-ako hoces... I nemoj da se sekiras,-sve polako brate... ![]() A,iskreno,nema nista dok sam klavijaturu ne provalis... ![]() Ne bukvalno,al' od prilike tako... PozZz !!!
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Imash bar 5 istih ovakvih tema!
Potrazi malo po forumu!
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Brate evo imaš i TUTORIAL o tome: http://www.yu-midi.com/forum/index.p...t&contentid=12
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ti druze tu ti pise sve kako ide http://www.yu-midi.com/forum/showthr...vanje+semplova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Hvala Na Odgovorima.
Napokon Sam Ga Skuzio |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.05.2008
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam problem sa ubacivanjem semplova na KOrgu TR.
U njemu imam jedan set ali hocu da neke boje izbrisem pa da na njihovo mesto ubacim druge! Molim vas ako neko zna kako se to radi neka mi objasni! Unapred hvala!!! DGrujic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
pozdrav nemogu da vjerujem da nisi vidio imas na pocetnoj strani....http://www.yu-midi.com/forum/index.p...t&contentid=12 sad vidje da ti je prvi post pa me necudi sto nisi vidio ima ovdje svega samo treba malo procackati,jos jednom pozzzz i dobro nam dosao
Promijenjeno od daisa (15.05.2008 u 14:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
A ja ne verujem da se snasao...
![]()
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.05.2008
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prijatelju ovde na pocetku je objasnjeno kako da dodas pojedini sempl svom setu. Ali, zanima me kako da neki sempl sa kartice obrisem pa da na njegovo mesto ubacim drugi jer nemam mesta na kartici da jos dodajem!!!!!!? ako znas odgovor, molim te posalji.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
samplova, uchitavanje |
|
|