|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi sinoc sam snimo nesto na Nuendo vazno i zablokiro mi je PC i moro sam ga retartovat a nisam memoriso projekat,postojil kakav program koji bi mogo da mi vrati snimak,vjerovatno je negdje u registry ostalo nesto.ako neko zna nesto neka javi,hitno i je.
pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema nista od toga i nemoj se muciti uopste. Ako si snimao AUDIO te trake potoje u
compu kao WAVE al samo to, nista vise, nit FX nit MIDI nikakve SETTINGS nista.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
sve je u audio,ako moze ikako da ih vratim bilo bi dobro nema veze sto nece bit FX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mico to se zna da se Ctrl+S s vremena na vreme u projektu ako se desi nesto nepredvidjeno kao to tebi!Pogledaj u folderu gde te pitao da sacuvas projekat imas li te audio trake posto Nuendo i Cubase cuvaju audio zapise i iako ih izbrises iz projekta!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam tu naviku da memorisem svaki put kad usnimim nesto,jebiga sinoc neznam sta mi bi,recimo cool edit ima tu funkciju ako slucajno nestane struje ili program padne,kod sledeceg uluza pita hoces li memorisat ono sto si zadnji put radio,cudi me da nema steinberg neki tool,ali nema veze danas sam sve ponovo uradio.hvala vam i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jooj ... poznat mi je taj osecaj kada moras dva puta da radis isti posao.. FUJ!
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nuendo, recovery, tools |
|
|