|
|
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Cao svima...
-Imam jedan problem... Tj. jedno pitanje... Imam integrisanu muzicku karticu... U srednjoj rupici ulaze zvucnici (zelena)... U rupici desno (roza),-ulazi iglica za mikrofon,i u onu trecu sam ubacio klavijaturu.. Znaci,-iz klavijature direktno imam zvuk na racunaru... Nabavio sam jedan mikrofon,-i nije neki.. Ali,-zanimam me,-mogu li da snimam i rad klavijature,i mikrofon..?! Znaci,-da sviram i da pevam... -Nemam nikakav mixer,a jos odavno sam probao da stavim dve iglice u jednu rupu,znaci to su bile iglice od klavijature,i od mikforona,all' nisam uspeo... -Sta da radim..?! Promijenjeno od MilaN B.N.S (02.06.2008 u 14:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Dajmi reci koja je to "GRAFIČKA" kartica da si i ja takvu kupim
![]() Ovisi koji software koristiš za snimanje,npr. Sonar 7 može snimat kako si ti to zamislio,a vjerojatno i Cubase (nekorsitm ga mada ga posjedujem) al čini mi se da možeš to i u njemu radit.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (05.05.2008 u 20:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cek cek malo...Graficka Kartica ne bese za need for speed i slicno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
No.1 nije brate već je za zvuk...Ma pusti kolega se zbunio...Inače imaš još jednu opciju...Nabavi sebi pretvornik iz malog jacka (stereo) u žesni konektor velikog Jacka 5,6mm...Zatim u Left stranu (nije važno koja) uklopiš kabal sa klaviature (izlaz Left/Mono) a na drugu "rupu" priklopiš mikrofon i stvar si rješio...Zatim naštelaš u windowsu razinu zvuka (smanjiš sinth da ti ne preglašava mikrofona) i stvar zaključena...Ima da radi 100%,ja sam tu metodu koristio još prije nego sam nabavio Behringerovu miksetu...A kad nakupiš jedno 80eur,kupi sebi neku Behringer pasivnu mikseticu od 4-6 kanala i imaš pravu stvar za svoje potrebe...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran