|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo moj dobri drug Sinan Šabotić je nabavio sebi Trinity posle par mjeseci tražnje i čežnje...Pa me zanima od kolega imal ko kakvog materiala da bi mu mogo prodati,pošto je klaviatura prazna ko vreća...Dakle pare nisu bitne,samo da je material kvalitetan...Sad će da mu nabavi i SCSI tako da će moći valjda da nešto stavi na njega...Pa bi sad zamolio majstore koji imaju iskustva s ovim sinthom da napišu kakve su "PRAVE" razlike između Trinity,Trinity PLUS, i Trinity V3...Znam da je V3 najboja iz te serije ali kakve su razlike među ove 3,jel u memoriji,kvaliteti zvuka,itd...Inače on ima onaj osnovni Trinity,i otvarali smo ga al NEMA rama!?!...Tako da me zanima jel on ima kakvu internu memoriju na ploči jel sempler ima ugrađen u sebi a bez memorije mu to ništa ne koristi...Hvala na odgovorima...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sa memorijom ili bez zar to nije njemu isto ?????? PA1X i sta ce mu Triny pored.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne pitaj FIćo brate mili...I sam znaš kakva je situacija al ne mogu ispasti ped#*r pa da mu ne pomognem...Ako ko ima material nek se javi...A čujem Fićko da si dobio novi sinth...Nek ti je sa srećom prijatelju,moram navratiti uskoro do tebe da vidim mašineriju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozz, Alixe, javi mi se na msn, imam ja za tu klav da ti dam matreala, izlazim ti u susret, znas zasto......hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, trinity |
|
|