|
|
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam u planu kupiti digital recorder da mogu snimati kuci kao covek.
Trazio sam nesto po netu ali rekoh imate mnogo vise iskustva od mene pa ´ajte u pomoc... ...meni zapade za oko BOSS BR-600, sta vi mislite... PS: Do 400€, preko nista... Promijenjeno od vlaxxy (20.01.2008 u 12:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Pozz prijajatelju !!!!! USB for data transfer/computer connectivity boss 600.... vlaxx prijatelju ova stvar je extra i ne treba ti nista bolje haj puno pozdrava od mene zivio ti meni prijatelju .....!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa eto meni je jedan prijatelj njega preporucio,sad ne znam posto sam
laik po tom pitanju... ...u svakom slucaju hvala Robot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
ovo je idealno pitanje za Nedima
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Studio • Digitalni snimač • Korg D4
- digitalni studio za snimanje i reprodukciju zvuka, - 4 trake i 8 virtuelnih traka, - 44min vreme snimanja – 1 traka u visokoj rezoluciji, - 64min vreme snimanja – 1 traka u standardnoj rezoluciji, - 132min vreme snimanja – 1 traka u “economy” rezoluciji, - 99 pesama na jednoj kartici, - tempo 40 – 240, - 32 metronom paterna, - 55 ritam paterna, - editovanje traka: kopiranje, insertovanje, brisanje, vremenska ekspanzija/kompresija, - editovanje pesama: kopiranje, brisanje, - kaunter: min/sec, meas/beat/tick, - miks sekcija: 4 + 2 kanala( kada se koristi sub-ulaz funkcija ), - efekti: ulaz za gitaru/Mic, Insert/ ulaz za gitaru + vocal, master,final; - funkcije se ne mogu koristiti istovremeno, - 100 preseta efekata, - može se koristiti kartica od 16 MB – 2GB CompactFlash, - 20-bit AD/DA konverzija, - 32 kHz frekvencija semplovanja, - ulazi: 6,3mm nebalansirani, XLR balansirani, - ulazna impedansa: 22 kOhm, - max. nivo signala: - -18dBu( maksimalni ulazn nivo ), - +16dBu( minimalni ulazni nivo ), - izlazi: RCA dzekovi, - maksimalni izlazni nivo signala: +2dBu, - USB tip B, - podržan Windows Me/2000, Mac OS 9.0.4. CENA MU JE 250 do 280 e ------------------------------------------------------------------------------- Studio • Digitalni snimač • Korg D888 - digitalni studio za snimanje i reprodukciju zvuka, - 8 ulaza/izlaza/traka za snimanje, - 64 trake + master traka, - 8 trakamože istovremeno dasnima/reprodukuje, - 44.1kHz – 16-bita nekomprimovano je format zapisa zvuka, - vreme snimanja: 124 sata( na 40 GB disku. 6 sati je maksimalno vreme zapisa u “single” funkciji ), - 200 pesama – memorija, - 100 lokacija u okviru jedne pesme, - USB 2.0 tip B, - interni disk je FAT32 USB i može se koristiti i kao eksterni disk, - editovanje traka: kopiranje, over-write funkcija, brisanje, swap, dodeljivanje waw fajlova trakama, - editovanje pesama: kopiranje, brisanje, preimenovanje, zaštita, “save”, - metronome: 40 – 208 bpm, - mixer sekcija: 8 ulaznih kanala( 8 baseva ), 1 monitor, 1 master, 1 send, - 40-bita interno procesiranje signala, - 11 programa efekata – 40-bita, - 4.4kg težina, - frekvencijski odziv: 10Hz – 20kHz +1/-2dB, - dinamički opseg: 96dB, - A/D konverzija – 24-bita/128 puta oversempling, - D/A konverzija - 24-bita/128 puta oversempling, - reprodukcija – plyback – 16bita, - ulazi: 1 – 8 XLR( +48V ), TRS telefonski( balansirani ), - 5 – 8 nebalansirani telefonski( ź” ), - izlazi: monitor – ź” telefonski( nebalansirani ), - master: ź” telefonski( nebalansirani ), - stereo izlaz za slušalice, - S/PDIF – optički, - FOOTSW. ź”, PS-1( opcija ), - MIDI. – MTC transfer podataka. CENA MU JE OKO 550e skoro sam video u oglasima 500e polovan ----------------------------------------------------------------------- Studio • Digitalni snimač • Korg MR-1 - 1-bit/2.8224MHz rezolucija, - 2 x balansirana – MINI ulaza sa mikrofonskim preampima, - 1 x stereo - MINI izlaz, izlaz za slušalice, - stereo kondenzatorski - elektret mikrofon u paketu sa M-1, - Auto Gain kontrola, - USB2.0 High Speed protocol( read/write ), - DSDIFF, DSF, WSD kompatibilan, - PCM( WAV ) 16/24bit/44.1, 48kHz, 24bit/ 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz , - 2 x kanala za snimanje i plejbek audio signala, - 20GB HDD, - recharge baterija( potrebno 4 sata da se napuni ), AC adapter, - 3 – 4 sata rada sa jednim punjenjem, - 2 – 3 godine trajnost baterija, - AudioGate softver za MAC i PC platforme, - odličan za intervjue, lokacijska i uživo snimanja zvuka, CENA MU JE 400 e po meni je mnogo mnogo slabiji nego gore ponudjeni modeli ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- Studio • Digitalni snimač • Korg MR-1000 - 1bit/5.6MHz rezolucija, - PCM( WAV ) 16/24bit/44.1kHz, 48kHz, 24bit/88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz, - 20GB HDD - 8 x AA baterija, AC adapter, - 2 mikrofonska preampa, - +48V fantomsko napajanje, - 2 x XLR/TRS kombo ulaza, - 2 x XLR, RCA izlaza, - USB2.0 high speed – read/write, - analogni – level limiter, - SACD format audio zapisa, - DSDIFF, DSF, WSD, PCM podržani, - AudioGate softver za MAC i PC platforme koji konvertuje 1-bit snimke u WAV i AIFF formate u svim bit rejtovima i obrnuto, - 1-bit data audio zapis bez dodatnog procesovanja zvuka kojim su opterećeni svi do sada poznati uređaji na tržištu, - idealan za ENG ekipe, terenska snimanja zvuka, arhiviranje audio materijala, - prvi 1-bit master snimač za snimanje i arhiviranje finalnih audio mikseva! CENA MU SE KRECE OD 600 pa do 750 e,mnogo bolja opcija od prethodnog jednobitnog snimaca ![]() Moja preporuka odnos cena kvalitet ti je KORG D4 a ako imas love onda uzimaj KORG D 888 jer je mnogo bolji od 4-vorke!Pozdrav i nadam se da sam bio od pomoci ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (20.01.2008 u 19:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Marco hvala na iscrpnom odgovoru...
Videcu sta cu... |
![]() |
![]() |