|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ucitao sam greskom slucajno tudji GLOBAL file koji mi je promjenio funkciju Balance Slider-a. Balance Slider vise ne kontrolise Volume izmedju ritma i boje, nego sluzi samo kao volume za ritam sekciju...Prvi Assignable Switch sluzi za Solo sekciju...sto mi Odgovara. Zelio bi ovo da uradim u svome Global fajlu, kako ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Na samom Pa800 mislim da ne postoji mogucnost da se to uradi tako, mada je po meni to bolje resenje nego sa balance slajderom. Mislim da sam negde procitao, da hoce da promeni funkciju slajdera, kada se ucita global sa Pa1x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Downloads: 92
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hallo Korgminator!
PA800 Balance Slider Ako sam dobro razumio tvoje pitanje, onda od prilike rijesenje bi trebalo biti sledece: - Na svom pa800 pored displeya lijevo pritisni dugmic "global" - Zatim desno od displeya pritisni dugmic "menu" - Treci pritisak nije ni lijevo, ni desno vec direkt na dispeyu "Controllers" - Opet na dispey u dnu od 3 mogucnosti izaberi "Assign. Sliders" Tu mozes da mijenjas postavke kako i sta zelis... Ako sam promasio temu izvinjavam se ![]() Pozdrav iz Berna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Downloads: 92
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
I na karaju naravno memorisi postavke "Write global-global setup"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako si ucitao dudji global, treba da ponovno ucitas os i backup, i ja mislim ce tada proraditi ti slajderi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
balance, pa800, slider |
|
|