|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi skinuli ste me sa foruma ali stvarno nisam lose mislio evo izvinjavam se javno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Samo ovim pitanjima si prekrshio 3 pravila.
Ovu temu, na koji odgovaram, si postavio u podforum Ostali programi, a tu joj zasigurno nije mesto. Ovakvim temama je mesto u komentarima i pitanjima, gde istu i premeshtam. Post sa istim ovakvim sadrzajem si ostavio na josh jednom mestu, i to u temi o programu. Ne znam kakve to veze ima sa ovim... Ne znam zashto si banovan, ali kada vidim ovo, ne chudime shto si bio... Necu te ponovo banovati, iako sam ustalo na levu nogu i nisam spavao celu noc, ali sledeca greshka, i letish na nedelju dana najmanje!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze ne zanima me na koju si nogu ustao samo se nisam snalazio sa vasim stranicama dovoljno dobro ako si ti babo na ovom sajtu nema problema banuj me na kolko hoces
Pozdrav ali stvarno nista lose nisam napisao niti uvredio nekog ali kazem ako si ti tata samo napred drugar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Vidim da se ne snalazish, zato te i nisam banovao...
Prethodni ban ne znam zashto si popio. Pisalo ti je kad se logujesh... Prijateljski ti savetujem da prichitash pravilnik. Ne samo tebi, vec SVIMA! http://www.yu-midi.com/forum/faq.php I batali suvishni sarkazam...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pozdrav |
|
|