|  | 
|  | 
|  09.12.2007, 20:31 | #1 | 
| Drugar foruma |  Pa80 

bas sam neki dan u prodavnici vidjeo polovan PA80 i kosta $1300 US imam nekoliko pitanja: 1. da li je ovo preskupa cijena 2. da li je potreban Hard Disk ili ima dovoljno memorije u njemu za ritmove/boje 3. da li je potrebna flash card ili se moze odraditi dobro sa fabrickim bojama. hvala | 
|   |   | 
|  09.12.2007, 21:09 | #2 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

cijena je odlicna......neznam sad sta hoces da radis pa jel ti potreban HD(ako ces radit sa aranzmanima potreban ti je , a  sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu....pozdravvvv

__________________ Ko pjeva zlo nemisli | 
|   |   | 
|  09.12.2007, 21:46 | #3 | 
| Suludi Moderator |   

Vozdra, cijena nije bas naj umiljatija za nekih 200 dolara. A hard disk tu i tamo ako neces da brises fabricke ritmove onda ce ti dobro doci HD. Jaaaaako dobro se moze sredit i sa stvarima koji idu na USERE dakle oni koji nisu samplovani a FLASH CARD ti je jaro za samplove i bas sto MR EKO rece "sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu..." Pozdrav,AleN! | 
|   |   | 
|  09.12.2007, 23:12 | #4 | 
| Drugar foruma |   

znaci flash kartica je portebna da se dobije "pravi" zvuk ali imam pitanje posto su kartice 8 i 16MB kolio samplova moze stati na nju. jeli neki kompresovani formati ili sta. jer 16MB nije toliko puno. stavis jedan drum set odoce 1-2MB. inace poznajem Yamahu pa korgovo mi je sve novo. i koliko odprilike kosta flash card? hvala. | 
|   |   | 
|  10.12.2007, 00:32 | #5 | |
| Drugar foruma |   Citat: 
 | |
|   |   | 
|  12.12.2007, 22:15 | #6 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 28.11.2007 
				 Downloads: 140 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Ljudi moji molim vas za pomoc,prvo da kazem da nikad nisam imao Korga i sad sam kupio pa50,skinuo sam neke ritmove a i neke boje sa interneta ali sad nastaje problem kako ih staviti na sint.Molim za pomoc.....
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| pa80 | 
| 
 | 
 |