|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
hallo kollege yu-midi foruma,
imam jedan problem kao sto kaze naslov, hocu da podijelim sve 4 kanala sa pa 80 na miksetu recimo kan 1 = drum, kan 2 = perc , kan 3 = bass itd... kako to da uradim ja sam nesto oprobavao na global -> midi out , ali nece nikako da vuce sva 4 kanal. molim vas za pomoc hitno mi je .. hvala unaprijed pozdrav jasko Promijenjeno od Sejox (05.07.2010 u 01:12 sati) Razlog: Promijenjen naslov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Brat idi u global,pa na audio output i onda selektiraj gde sta zelis da ti izlazi!Tako je bar na Pa1z pro ali mislim da je isti postupak i na Pa80
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
buraz onisao sam ti ja u global -> audio output samo sad skroz gore pise upper 1 (left,right) onda malo isto pise drum mode (track cfg) i skroz dole pise kicks (left,right) ali kako da ja sad mecem na , 1 drum ,2 perc, 3 bass itd ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa lepo sad rasporedi gde ces sta da ti ide npr...
Drum out 1 da ti izlazi naa kanaal koji je oznacen sa 1 perc out 1 Bass out 2 da izlazi na kanal koji je oznacen sa 2 acc1 out 1+2 da izlazi na kanal koji je oznacen sa 1+2 Ne znam dali moze pa 80 ali na Pa1 moze i posebno komponente od bubnjeva da teras po kanalim ali prvo eto odradi ovo gore pa isspituj dalje...Rasporedi gde sta zelis da ti izlazi i cepaj ![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
hvala buraz evo polako ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće