|
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ehh. Gledo sam po forumu i nisam naletio na neke odgovarajucu temu na moje pitanje.
Pitanje je u vezi transpoze. Transpoze radi na tercama i bojama iz programa optimalno. Terca se da traspozirat ( ako tako mogu reci ) npr. A - mol i idem transpoze +1, terca je jos tacna. Problem nastaje kad idem u program na MOSS Bank. Dakle transpoze je na +1 ali moss ne moze za pola tona da digne nego za citav. Znaci sve Osim moss je na +1 a moss je na +2 i ako +1 stoji. Odem u GLOBAL i opcije pa promjenim od PRE MIDI na POST MIDI ( nisam siguran sad, mozda je i obrnuto ) onda je sve ok i moss ide po pola tona ali terce onda rastima. Dali ima neko rjesenje da i moss radi po pola tona a i terce da se ne rastimaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.02.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
[quote=blatusan;293970]Ehh. Gledo sam po forumu i nisam naletio na neke odgovarajucu temu na moje pitanje.
imas u meni podesavanje nadzi za mos podesi na 1 il 2 mjesto gdje ces boju kombinovati i u kombinaciji moras izkopirati sve efekte da bi ti isto zvucala boja kao na moss ,u tako ce ti raditi sve normalno ,,malo je komplikovano al snacices se,,pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
E drug, hvala ti ali nije to sto mi je potrebno. Terce kako se prave ili da Kazem aktiviraju mi je jasno. Mene interesuje zasto se razstimaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.06.2009
Downloads: 558
Uploads: 3
Rekao HVALA: 13
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mozes li meni objasniti kako ti terce rade u transpose, jer meni su +1 ili -1 rasshtimovane? Da li se mora nesto podesiti u globalu da bi radile ispravno?
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ako ne koristis moss. Idi ovako :
Global Menu Basic Na prvoj strani, vidjet ces sa opcijom da se mjenja ( lijeva gornja strana ekrana ) POST MIDI ili PRE MIDI stoji. Kako god da stoji, ti okreni na ono drugo i nebi trebalo da su rastimane. Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio blatusan za ovaj koristan post: | chik (11.01.2017) |
![]() |
Favoriti |
|
|