|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2007
Downloads: 270
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Semplovao sam svoju guerini harmoniku ,registar organ,ali me zanima da li neko zna koje efekte i parametre da ubacim u program za tu boju.Da to zvuci najbolje sto moze na njemu,hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Molim vas ako neko zna??? i sto se tice vokodera sam pitao,ali mi je neko obrisao post?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Probaj mu stavit na C=53 a na D=16. Ili C=51, a D=8. (Ovo vrijedi za Pa 80/60/50). Na layer mu stavi proizvoljno kako želiš, ako ti je tepih, a ako je bas stavi (ovosno o basu (53, 44).
Upit za vocodere sam ti ja preselio pošto pitanje nije spadalo u kategoriju u koju si ga postavio, a i bio si 3 dana baniran radi toga. S druge strane imaš dovoljno podataka i o vocoderima i o vocalistima i harmonizerima na forumu. A odgovor ti se je nalazio i unutar tih topica i postova. Zato prije nego zakačiš pitanje dobro u temama provjeri da li je već netko postavio isto pitanje i da li mu je na isto odgovoreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Jos vaznije ti je kako podesiti paremetre u tom efektu, probaj malo sam pa ces vidjeti svakakvih cuda....
![]() pozdrav
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Gledao sam sve teme u vezi sa vokoderom i nigde nema o tome gde ga mogu naci i dali mogu naci original za pa 80,ako ne njega koji bi drugi mogao eksterni i koje su otprilike cene?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ljudi zar niko nezna gde mogu kupiti vokoder ,i koje su cene,ovo pitam u ovoj temi zato sto sam isto pitanje postavio u razna oprema a neko me je banovao kao nisam postovao u pravoj oblasti,a mislim da jesam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
efekti, pa80 |
|
|