|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Pozdrav
Kad odem u style record , odredim u nekoj varijaciji volume za odredjene trake i kad sejvam Style u svim varijacijama je isti volume. Kako da sejvam volume za odredjene trake u jednoj varijaciji i da ga samo ta varijacija zapamti? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
U style record modu imas na svakom elementu velocity pot, odmah iznad mixer fadera...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | tyros2 (03.04.2015) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hm
Vidim ih,i sa njima odredim volume u jednoj varijaciji ali kad sejvam style ,volume tiih traaka ostane isti kao sto je bio. Style sam preradio u Record-u ,svaku traku tako da je "original style" znaci nije ono "current style settings". Da objasnim preciznije sta zelim: Var2: Acc1,Acc2,Acc3 su mi tihi I njih bi trebao da pojacam ali samo u toj varijaciji. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da pokusam pomoci,
Ako zelis da se mijenjaju boje po elementima styla, u varijacijama, a mislim i volumeni, treba biti cekiran Original Style sound. Dakle, Record, pa record/edit curent styl ok, meni, styl element track controls. ici po varijacijama od jedan nadalje, i podesiti ali ne one sibere sto su iznad oznaka Drum, perc itd, kao su nacrtani kao klizni kod miksete. Nego podesiti kruzne potenciometrer iznad tih sibera, jer se s tim kruznim potenzom regulise se volumen po varijacijama tj elementima styla. Kad se sve podesi od v1.v2,3,4, fil1,2,3 iintro 123 i event.đualno end 1,2... desni ugao write style. To bi trebalo rijesiti tvoju nedoumicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala
Rijeseno 100% drugacije nego na Tyrosu.Kod Tyrosa na svakoj varijaciji jednostavno se nivelisu ovi glavni potenciometri I varijacija ih takve pamti. Hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.06.2011
Mjesto: U cvetnoj dolini
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harfa :)
![]() |
![]()
Ja imam slican problem, pa ne otvaram zato novu temu.
Kod mene je problem na PA900, kako da prebacim Bass u drugu oktavu i da "sejvujem" ![]() Ja odem u record, i promenim oktavu, medjutim kada izadjem iz record, vrati mi se na predjasnje. ![]() Pomoooocc! vec pomisljam da mi nesto nije ok sa klavijaturom.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|