|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Ubacio sam disketu u klavijaturu i isao spremiti set na nju, sve se odradilo kako treba, a onda sam je ubacio u komp da to kopiram sa diskete na komp, medutim nisam mogao kopirati niti izbrisati, jer je disketa zasticena od pisanja, tako pise...I sad mi nije jasno sta sad, nemogu s njom nista??!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 28.01.2015
Mjesto: Paracin
Downloads: 69
Uploads: 6
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: Korg kronos, Kurzweil pc3x, Nord Stage 3, Ketron Audya 5
Interesi: Muzika i samo muzika
![]() |
![]()
Da li si primetio plasticni klizac (gore-dole) u donjem uglu? Jedan polozaj je za zakljucavanje i zastita od brisanja podataka, a kad prebacis na drugi polozaj mozes da kopiras. Nisam siguran koji je koji, verovatno ti je na polozaju koji zakljucava. Ako ni to nece formatiraj disketu pa probaj ponovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kada je prozorčić otvoren, disketa je zaštićena.
Da je bila u tom statusu onda ne bi mogao ništa napraviti niti u klavijaturi, tako da mi je to čudno. Ili je nehotice zaštitio disketu poslije rada u klavijaturi ili uopće nije odradio backup ili je disketa neispravna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
![]() |
![]()
Pa to znam za taj gumbic. Diskete su kupljene nove tak da nebi trebalo bit problema s tim, tek ih sad koristim prvi put. Ubacio sam svoj set u klavijaturu i isao na disk pa save, i spremio mi je sve na disketu, ali sad kad pokusavam u kompu bilo sta napravit sa disketom, nemogu. Cak je u kompu nemogu ni formatirat, neznam zasto ali sve mi odbija a taj prozorcic je zatvoren. Kad je on otvoren onda je zakljucana disketa to znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Onda bi bilo je logično da je floppy uređaj u kompu neispravan.
Pored toga, to što si kupio nove diskete ne znači ništa. Ako su stajale jedno ljeto u izlogu, kao da i nisu nove. Pokušaj s drugom disketom, prvo nju formatiraj na klavijaturi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Eh a kako to formatiram u klavijaturi?? Da ne pobrisem nesto u njoj pa ne zeznem nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Disketu formatiraš preko Disk Menu > Format. Naravno da ćeš tada pobrisati sve što se na njoj nalazi ali ćeš biti siguran da je format odgovarajući i da ga klavijatura "razumije". Pored toga, biti ćeš sigurniji da je disk ispravan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
E sad imam drugi problem
Imam datoteke koje su u nekom dat formatu, i oni trebaju ici na flash karticu preko disketa, da se ucitaju u klavijaturu, medutim ne mogu ih ubaciti na disketu, napravim formatiranje i sve ali nejdu. Pokusao sam ucitavat druge neke fajlove setove itd, na diskete, i sve radi i ide normalno, al ovi semplovi nikako nece, probam 20-30 puta, nece i onda odjednom na jednu upadne i ostane fajl, ali onda baci greski kad je ucitavam u klavijaturi. Neznam sta da radim niti kako da to ucitam. Ocito je problem u tim fajlovima, pokusao sam ih i preimenovat, i ljepit sa folderm, bez foldera, svakako, ali nista nejde. Zna li itko u cemu je problem, i moze li mi itko pomoci, MOLIM VAS?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Za početak, isključi antivirus na računalu.
I da, jesi li riješio problem iz početka teme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Jesam ali sad mogu i kopirat i brisat sve osim ovog sto mi treba. Te datoteke semplova jednostavno ne zeli kopirat, i onda pokusavam formatirat, ovako onako, ne ide, i onda odjednom ponovim postupak po stoti put, i zaljepi. U dva dana sam doso do 6 disketa a treba mi 12 da mogu ucitat sve to, pa ovim tempom to nece ici unutro do sljedece godine, nesto ne stima a neznam sta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|