|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Narode imam Pa2xPRO i Triton Extreme! Naime trebam sutra jedan rodzendan da sviram ali neznam pjesmu "Hapy Birthday" Pa vas molim ako ima neko taj MIDI fajl da ga sutra pustim molim vas!!!!!! MIDI FAJL je iskljucivo za PA2XPRO
Ja neznam svirat ja sam DJ!!! Molim vas djate mi MIDI FAJL SUTRA DA PUSTIM POSTO NEZNAM SVIRAT a ovdije na tu pjesmu pale se i Bosanac i Srbin i Hrvat i Slovenac i Makedonac i Albanac i Bugar i Rus i Svabo i Engles i Cheh i svako! TO kad cuju odma daju po 10000 FUNTI baskisa! Ovi siromasni sto nemaju, kredite dizu da bi dali baksis samo za tu pjesmu " HAPY BIRTHDAY" Pozdrav i veliko unaprijed hvala,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ti si legenda brate
![]()
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nedo Bog da sam legenda! Vidis da sam ziv!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ehej blatusaneeee!!! Imam ti ja taj MIDI ali je izvornjacka verzija. Malo je drugacija muzika i malo je tekst modifikovan ali je iskljucivo za PA2XPRO. Sam sam ga radio na svom najboljem setu na svijetu koji niko nema niti dam kome jer eto jednostavno nedam nikome jer je najbolji a tebi cu prodai ovaj midi za 250 EUR jer ti si tamo u Njemackoj a ja ovdje u BiH jedva da mogu kraj sa krajem da sastvaim i da naspem gorivo u svoj CLK. Puih bem ti ovaj zivot :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Eiiiiiii znam brate kako je! Nemam 250 eura! Imam samo 250000000 erua. Da imam 250 dao bi ti vjeruj! Hajde mogul u rate!? Jos nije ta verzija koju trazim! Meni original treba, necu jarane izvini!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pih e jesi nekakav..nema veze..smjc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Joj kad ja kupim taj PA2X i Oasys 76,pa kad počnem svirat bolje od Amze i Jordan Rudess-a he he he he
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Vidi,vidi nova tema,koja bi mogla otici u "svastaru" ili ti u Blatusanov kutak.
O Alene "zenicka bekrijo",prijatelju stari Evo dosao sam sa puta pa vidim da si "opet poceo" ![]() Posto vidim da si "nabavio" novu masineriju PA2X i naravno kao i svi "pravi muzicari" ![]() ![]() Probaj pa ces se uvjeriti.Valjda se u taj Korgov tim ubacio i neki inzenjer sa ovih prostora i tako ugradio u softver. Javi kad probas.Ma dere pravo druze.Ne sekiraj se-neces se obrukati. Veliki drugarski pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
cao ljudi danas sam cuo Pa2xpro ja samo kazem nista novo
|
![]() |
![]() |
![]() |