|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Poštovani publikume na ovom cenjenom forumu, tek sam se učlanio a već bih da priupitam.
Naime, Pre naki dan sam kupio Lap-Top sa sledećim performansama: - 4GB Memorija - Intel Core i3 CPU - instaliran Win 7Ult. 64bit Instalirao sam Cubase 5 Prilikom instalacije Hypersonic 2, sve se završilo na pokušaju, jer, najpre nisam uspeo da dovršim instalaciju H20 Drivera a samim tim ni softver. Sada mi preostaje ili da deinstaliram Win 7 i nabacim neki XP, na kome mi je Cubase 3 besprekorno radio sa svim VST instrumentima, ili da mi neko od forumaša pomogne u problemu. Takodje nisam siguran hoće li Cubase 5 raditi na XP jer sam po sebi ima dosta prednosti u odnosu na CB3, a predvidjen je da radi na 64bit system. __________________________________________________ ___________ Ako mi neko od forumaša može i želi pomoći, neka me potraži u skype: jovan_dimitrijevic, FB profil: Jovan Dimitrijevic (Grdelica), a možemo se povezati i preko TeamWiever. Pozdrav forumu i forumašima i unapred veliko hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I sada ti ces radi Hypersonica 2 da se vratis u prosli vijek . Da zrtvujes sve ono sto pruzaju 64 Bit sistemi. Da nije to malo previse ? Uzgred
Hypersonic 2 radi na bilo kojem sistemu i to bez greske. |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tranzit, za koristan post: | yo-wan (19.12.2013) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
OK,prijatelju, evo ti veza TeamViewer-a na PP, pa kada imas vremena, a ti mi pokazi gde gresim. Svi su mi programi pripremljeni na DeskTop-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Hypersonic II neče na 64-bit verziju (jedino ako imaš original soft.), narodna verzija - hoče ako se skine verzija bez H2O drivera...skini od AiR teama x64 verziju, ja sam ju nedavno nabavio i radi bez greške
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | yo-wan (19.12.2013) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne bih dalje komentarisao, rekao sam vec, mada je taj post izbrisan, to nece ici bez posebnih "trikova" sa Cubaseom na istom sistemu kada se radi o Win7 i 8 64Bit. Synchrosoft driver koji ima funkciju licenciranja oba produkta (Cubase i Hypersonic 2) se "zbuni", da budem blag u objasnjenju, jer je kako rekoh, zaduzen za oba softvera. I dalje mislim da ovo nije mjesto za diskusiju o ilegalnom softveru. Rjesenje postoji ali ga ovdje sigurno necu napisati jer mislim da tome ovdje nije mjesto, ako zelimo da sacuvamo stranicu ovakvom kakva je trenutno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | yo-wan (22.12.2013) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase5, driver, h2o, hzpersoni2, vst |
|
|