|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ljudi vidim ovde da nas ima puno koji barataju sa style works-om. sta mislite kada bi to iskoristili za opstu korist
![]() posto nas ima puno koji pravimo originalne ritmove sa prelazima i intro-ima ''bez obzira da li sviramo:korga,jamahu,roland" sta mislite kad bi se dogovorili da pravimo zajednicki ritmove za pesme, to bi nam dosta ustedelo vremene pogledajte koliko nas ima kada bi svako napravio po 20-ak ritmova a ima nas 20-ak sigurno koji to rade pogledajte koji je to broj ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
koliko je ljudi videlo ovaj post i nista nema cak ni komentara
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da nema, 20 ritmova po pjesmama su 6 mjeseca posla,
kad bi svako bar po jedan napravio.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
20 ritmova po pesmama je bar za mene i vise posla od 6 meseci mozda neko moze i brze i bolje i siguran sam da moze al brate treba ti extra puno vremena za to. No mozda nije lose da se pocne od jednog samo da se ne uhvatimo nas 10 za istu pesmu treba se prvo dogovoriti ko ce koju da radi (mislim pesmu) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zdravo ljudi,ideja je odlicna i treba je iskoristiti ali ima nesto sto se mora dodati!Licno sto se mog iskustva tice stvari stoje ovako!Ja kad iskonvertujem ritam on mi zvuci kao kakica
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Odlicna ideja,ja sam za.
![]() E sad jedno pitanje,sta imas da radis toliko oko ritma (20 ritmova = 6 meseci) to je oko 9 dana po ritmu? ![]() Bas me zanima kako taj zvuci? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, koliko, nas, sve |
|
|