|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2009
Downloads: 139
Uploads: 1
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zamolio bi za akorde sledece pesme. Hvala unapred
Nije nesto poznata pesma ,ali eto meni je zatrebala pa ko moze da da mi pomogne neka mi ispise akorde. Tu je i link sa pesmom Stajali smo na peronu cutale su usne njene uzela je svoje stvari ostavila uspomene uspomene trazio sam prave reci da je opet kuci vratim sakrila je tuzan pogled molila je da je shvatim da je shvatim ref. jedna suza na obrazu mom tuzna jesen samoca i bol sudbina mi srce slomi krila polomi sudbina mi srce slomi krila polomi gde da podjem ove noci da li kuci il kafani otisla je moja ljubav otisli su sretni dani sretni dani ref. jedna suza na obrazu mom tuzna jesen samoca i bol sudbina mi srce slomi krila polomi sudbina mi srce slomi krila polomi Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 16:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
F#m---------------
stajali smo na peronu F#m--------------- cutale su usne njene F#m--------------- uzela je svoje stvari A-------Hm--E-F#m ostavila uspomene Hm----E-F#m __uspomene (sve isto) trazio sam prave reci da je opet kuci vratim sakrila je tuzan pogled molila je da je shvatim da je shvatim ref. F#m-----------------Hm-E-F#m jedna suza na obrazu mom F#m-----------------Hm tuzna jesen samoca i bol D----------A----F#m sudbina mi srce slomi Hm--A--Hm krila polomi D----------A---F#m sudbina mi srce slomi Hm--A--Hm--A-G-F#m krila polomi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | petar84 (19.03.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|